Beş il başkanı gördü: CHP’nin Özlem ablası emekli oldu

2013 yılından bu yana CHP’de sekreter olarak görev yapan, gazetecilerin ve partililerin Özlem ablası, Özlem Özergene Günel emekli oldu.

Beş il başkanı gördü: CHP’nin Özlem ablası emekli oldu

CHP’nin önemli isimlerinden biriydi. 2013 yılının aralık ayından bu yana CHP İl Örgütünde sekreter olarak görev yapan, partililerin ve gazetecilerin Özlem Ablası, Özlem Özergene Günel, geçtiğimiz hafta emekli olarak partideki görevinden ayrıldı.

5 İL BAŞKANI GÖRDÜ

2013 yılından bu yana görev yapan Özlem Özergene Günel, Yalçın Kuşkan, Cihat Altunyuva, Cengiz Sarıbay, Harun Yıldızlı ve son olarak Bülent Sarı’nın il başkanlığı döneminde partide görev yaptı. Tüm il başkanlarıyla sıkıntısız bir şekilde çalışan Özlem Özergene Gürel, düşüncelerini Nokta Gazetesine anlattı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Özlem Özergene Günel, “2013 yılından bu yana 10 yıl boyunca CHP İl Başkanlığında görev yaptım. 5 il başkanıyla çalıştım. Yalçın Kuşkan, Cihat Altunyuva, Cengiz Sarıbay, Harun Yıldızlı ve Bülent Sarı ile birlikte görev yaptım. Hepsinden hayata dair bir şeyler öğrendim. Birlikte çalıştığım tüm il başkanlarıma, il yöneticilerime ve partililerimize geçirdiğimiz 10 yılın ardından teşekkür etmek istiyorum. Çalıştığım süre zarfında maddi manevi hiçbir sorun yaşamadım. Çok güzel zamanlardı” açıklamasında bulundu. Öte yandan Özlem Özergene Gürel’in yerine CHP İl Başkanlığında göreve başlayan isim Melahat Alkan oldu.

Beş il başkanı gördü: CHP’nin Özlem ablası emekli oldu - Resim : 1

SEKRETERLİK GÖREVİNDEN AYRILAN ÖZLEM ÖZERGENE GÜREL VE PARTİNİN YENİ SEKRETERİ MELAHAT ALKAN

Kaynak: HABER MERKEZİ