Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in heyecanı

Trendyol Süper Lig’in heyecanı sürerken, Beşiktaş evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Ligin 22. haftasında oynanacak bu mücadelede Beşiktaş, Adana Demirspor karşısında ilk yarıdaki mağlubiyetin rövanşını almayı hedefliyor.

Beşiktaş, 21 haftada elde ettiği 35 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor. Ancak son maçta Siltaş Yapı Pendikspor’a 4-0 mağlup olarak bu sezonki en ağır yenilgisini yaşadı. Teknik direktör Fernando Santos, Adana Demirspor maçında takımını toparlayarak taraftarını sevindirmek istiyor.

Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan maçı Beşiktaş 4-2 kaybetmişti. Bu kez kendi sahasında taraftarının desteğiyle galip gelmeye çalışacak olan siyah-beyazlılar, evinde oynadığı son 4 maçın 3’ünü kaybetmenin etkisini silmek istiyor.

Beşiktaş-Adana Demirspor maçı, Tüpraş Stadı’nda yarın saat 20.00’de başlayacak. Mücadele, Bein Sports kanalından canlı yayınlanacak. Siyah-beyazlılar, taraftarı önünde kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı ve Adana Demirspor’a karşı güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.