Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçı Canlı Nereden İzlenir? 3 Ekim Beşiktaş Maçı Hangi Canlı Yayın Linkinde?

Temsilcilerimizin kritik günü geldi. 3 Ekim Perşembe günü randevulaşan Beşiktaş vs Eintracht Frankfurt maç günü geldi çattı. Frankfurt karşısında puan arayan kara kartal kadrosu netleşti. Taraftarlar Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı canlı yayın araştırdı. Peki, Beşiktaş Frankfurt maçı nereden izlenir? İşte yanıtı..

Temsilcilerimizin kritik günü geldi.

Ajax maçında 4-0’lık yenilgi ardından taraftarının gönlünü almak isteyen Beşiktaş’ın maç günü geldi. 3 Ekim Perşembe günü kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş Eintracht Frankfurt maç yayını belli oldu. Bu akşam saat 22.00 olduğunda start alacak olan Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı UEFA Avrupa Ligi’nde puan arayışı hızlandı. Beşiktaş sevdalıları Eintracht Frankfurt maçının nerede yayınlanacağını merak etti. Peki, Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı hangi canlı yayın linkinden izlenir? İşte merak edilenler..

BEŞİKTAŞ EINTRACHT FRANKFURT MAÇI CANLI NEREDEN İZLENİR?

3 Ekim Perşembe akşamı saat 22.00’da start alacak olan Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı Tüpraş Stadı’nda oynanacak. İskoç hakem John Beaton düdüğüyle başlayacak olan Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı TRT 1 ekranından şifresiz olarak yayınlanacak. Beşiktaş’ta sakatlığı olan Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati bu akşamki Eintracht Frankfurt maçında forma giyemeyecek. Avrupa’daki ilk maçını Ajax ile yapan kara kartal 4-0’lık mağlubiyeti taraftarına unutturmak için sahaya çıkacak.

BEŞİKTAŞ EINTRACHT FRANKFURT MAÇI İLK 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rashica, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Mario, Immobile

Eintracht Frankfurt: Santos, Theate, Koch, Amenda, Kristensen, Melo, Chaibi, Dina, Marmoush, Matanovic, Larsson