Beşiktaş Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecan dolu 5. turu, futbolseverleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Beşiktaş, Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak bu kritik maçta, teknik direktörlük görevini Murat Erdoğan üstlenecek. Maç öncesinde merak edilen detaylar araştırıldı ve işte Beşiktaş - Eyüpspor maçına dair bilgiler:

BEŞİKTAŞ - EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş - Eyüpspor maçı 16 Aralık Salı günü saat 21:00'de A Spor'da canlı yayınlanacak. Futbol tutkunları, bu önemli mücadeleyi A Spor ekranlarından takip edebilecekler.

Siyah-beyazlı takımda, Eyüpspor karşısında forma giyemeyecek oyuncu sayısı dikkat çekiyor. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, maçta görev alamayacaklar. Ayrıca, kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Amir Hadziahmetovic de sahada olamayacaklar. Beşiktaş, bu eksikliklere rağmen güçlü kadrosuyla sahaya çıkarak tur atlamak için mücadele edecek. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ