Beşiktaş Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Gaziantep maçı canlı

Beşiktaş Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Gaziantep maçı canlı

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında futbolseverleri heyecanlı bir karşılaşma bekliyor. Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak.

Maçın Tarihi, Saati ve Yayın Bilgisi: Beşiktaş - Gaziantep FK karşılaşması, 30 Ekim Pazartesi gününe denk geliyor. Tüpraş Stadı'ndaki bu önemli mücadele, saat 20.00'da başlatılacak. Karşılaşmanın canlı yayını ise futbolseverlere beIN SPORTS 1 kanalı aracılığıyla ulaşacak.

Karşılaşmayı Kim Yönetecek? Haftanın kapanış maçının hakemi Mete Kalkavan olacak. Deneyimli hakem, bu kritik karşılaşmayı yönetecek.

Takımların Lig Performansı: Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı maçlarda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile toplamda 16 puan topladı ve performansıyla dikkat çekti. Gaziantep FK ise 9 maçın 3'ünde sahadan galip ayrılırken, 6'sında mağlubiyetle ayrıldı ve toplamda 9 puan kazandı.

İki takımın mücadelesinde, hem lig sıralamasındaki yerlerini koruma hem de puan tablosunda yukarıya tırmanma adına alacakları sonuç büyük önem taşıyor. Bu zorlu mücadele öncesi her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak. Futbolseverler, bu kritik maçın heyecanını ekran başında takip edecekler.