Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU! ZTK Final Beşiktaş Trabzonspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Beşiktaş Trabzonspor Maçı Nerede Oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için nefesler tutuldu. 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak Beşiktaş Trabzonspor maç kadrosu netleşti. Kupayı taraftarlarına armağan etmek isteyen rakipler hazırlıkları tamamladı. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı..

Ziraat Türkiye Kupası final

Milyonlarca taraftarın dört gözle beklediği Ziraat Türkiye Kupası final maçı geldi çattı. 23 Mayıs Perşembe günü kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş vs Trabzonspor kadroları belli oldu. Performansı istediği gibi olmayan kara kartal Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Karadeniz temsilcisi Trabzonspor karşısında lider olmak için hazırlandı. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? ZTK Beşiktaş Trabzonspor maçı nerede oynanacak? Beşiktaş Trabzonspor maçı şifresiz mi? İşte merak edilenler..

ZTK BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı 23 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek. Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Trabzonspor karşılaması saat 20:45 olduğunda başlayacak. ZTK final maçı ATV ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Daha önce finalde 4 kez karşılaşan iki takım kupayı kulüplerine götürmek için ter dökecek. Yaklaşık 75 bin taraftarın akın edeceği Beşiktaş Trabzonspor maçı bilet fiyatları kuzey ve güney tribünleri için 500 TL, doğu ve batı tribünleri için 1000 TL olarak satıldı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI HANGİ STATTA OYNAYACAK?

23 Mayıs Perşembe günü oynanacak Beşiktaş Trabzonspor karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat 20.45’te hakem Ali Şansalan’ın çalacağı düdükle başlayacak. Serkan Ok ve Serkan Olguncan yardımcı hakem olurken dördüncü hakem Burak Pakkan olacak.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Salih, Rashica, Muçi, Semih

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11

Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren; Berat, Umut, Visca, Bardhi, Trezeguet, Onuachu.