Beşiktaş yeni transfer Al Nassr'dan geliyor

Arabistan basını Avrupa’ya dönmek isteyen Sadio Mane’nin durumunun yakından takip ettiği ve oyuncuyla temaslarını sıklaştırdığı belirtti.

Beşiktaş yeni transfer Al Nassr'dan geliyor

Arabistan basını, Al Nassr’la ayrılığın eşiğinde olan Sadio Mane’nin, Beşiktaş'ın takibinde olduğunu iddia etti. Haberde Kartal’ın, Avrupa’ya dönmek isteyen Sadio Mane’nin durumunu yakından takip ettiği ve oyuncuyla temaslarını sıklaştırdığı belirtildi. Arap kulübüne geçen yıl 30 milyon Euro karşılığında Bayern Münih’ten katılan dünyaca ünlü kanat oyuncusu, Avrupa’ya geri dönmek istiyor.

46 MAÇ 19 GOL

Geçtiğimiz sezon Al Nassr formasını 46 kez sırtına geçiren Mane bu maçlarda 19 gol, 11 asistlik skor üretti.

SADİO MANE HAYATI

Mane, Senegal'in Sedhiou köyünde 10 Nisan 1992'de doğdu, Bambali köyünde amcası ve kuzenlerinin de olduğu 10 kişilik evde büyüdü.[3] Mané'nin babası küçük yaşta sporla ilgilenmesine izin vermedi fakat Mané futbol kariyerini sürdürdü. İngiltere'de iki kez soyuldu.[4] 2 Ekim 2020'de Sadio Mané'nin Covid-19 testi pozitif çıktı.[5][6] Tecrübeli futbolcu, Bambaly'de 600 bin dolarlık bir hastaneyi finanse etti. 300 bin dolarlık bir okul inşa etti. Buradaki okul ve hastanelerden yüzlerce insan faydalandı.

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR