Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Yönetim Filippo Inzaghi'yi de listeye ekledi! Filippo Inzaghi kimdir?

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Yönetim Filippo Inzaghi'yi de listeye ekledi! Filippo Inzaghi kimdir?

Beşiktaş, teknik direktör arayışları kapsamında adaylar listesine yeni bir ismi ekledi. Filippo Inzaghi'nin, Siyah-beyazlıların teknik direktör koltuğuna oturabileceği konuşuluyor. İşte detaylar:

Beşiktaş, Filippo Inzaghi'yi Adaylar Listesine Ekledi

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrasında teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, adaylar listesine Filippo Inzaghi'yi de dahil etti. Siyah-beyazlı ekip, Ola Gunnar Solskjaer ve diğer adaylarla görüşmelerini sürdürürken, Filippo Inzaghi'nin de alternatifler arasında olduğu öğrenildi.

Filippo Inzaghi'nin Sözleşmesi Sezon Sonunda Sona Erecek

Halihazırda Salernitana'yı çalıştıran Filippo Inzaghi'nin sözleşmesi, sezon sonunda bitiyor. İtalyan teknik adamın adının Beşiktaş'ın gündemine gelmesiyle birlikte, kulübün yeni hoca seçimiyle ilgili nabzının arttığı gözlemleniyor.

Salernitana Performansı ve İstatistikleri

Salernitana ile 10 maça çıkan Filippo Inzaghi, 2 galibiyet, 5 yenilgi ve 3 beraberlik elde ederek maç başına 0.9 puan ortalaması yakaladı. Serie A'da 17. hafta sonunda Salernitana, ligde son sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktör tercihi merakla beklenirken, kulüp yönetimi Inzaghi ile ilgili kararı nasıl bir yönde verecek, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ