Beyoğlunda kan donduran olay! Annesinin cesediyle günlerce yaşadı

Beyoğlu’nda tüyler ürperten bir olay meydana geldi. Annesini bıçaklayarak öldüren bir kişi, cesediyle iki gün boyunca aynı evde kaldı.

Beyoğlunda kan donduran olay! Annesinin cesediyle günlerce yaşadı

Fetihtepe Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, 22 yaşındaki Ercan Yıldız, annesi Aysel Yıldız'ı evde bulunan bir bıçakla defalarca yaraladı. İddiaya göre, genç adam annesini öldürdükten sonra cesetle iki gün boyunca aynı evde yaşamaya devam etti.

VÜCUDUNDA BİR ÇOK BIÇAK DARBESİ VAR

Olay, Aysel Yıldız’ın işe gitmemesi üzerine yakınlarının endişelenmesiyle ortaya çıktı. Yakınları ve komşuları eve gelip içeriden yanıt alamayınca durumu polise haber verdi. Ekipler eve girdiklerinde, Aysel Yıldız’ı kanlar içinde hareketsiz bir şekilde buldular. Yapılan incelemede, kadının yüzünün yastıkla örtüldüğü ve vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlendi.

OLAY 2-3 GÜN ÖNCE GERÇEKLEŞMİŞ OLABİLİR

Mahalle halkı, yaşanan korkunç olay karşısında derin bir şok yaşadı. Mahalle sakinlerinden İlhan Ataç, "Burada 22-23 yaşlarında uyuşturucu bağımlısı bir genç vardı. Annesini evde ölü buldular. Olayın 2-3 gün önce gerçekleştiği söyleniyor. Genç, annesini bıçaklamış, ardından ağzına yastık kapatmış. Daha önce de mahallede madde kullanıyordu. Cinayetin ardından kanları temizlemiş ve boğulma süsü vermeye çalışmış" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olay yerinde gerçekleştirilen incelemelerin ardından Aysel Yıldız'ın cansız bedeni, ölüm sebebinin netleştirilmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Cinayet zanlısı Ercan Yıldız ise gözaltına alındı. Polis, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: kamusonhaber