BEYPAZARI MADEN SUYU YASAK KARARI: Beypazarı Neden Yasaklandı? Beypazarı Maden Suyu Kimin? Beypazarı Maden Suyu Doğurganlık Etkiler Mi?

Milyonlarca vatandaşın olmazsa olmazı Beypazarı maden suyu flaş açıklama geldi. Beypazarı maden suyu yasaklandı. Peki, Beypazarı soda içeriğinde ne var? Beypazarı neden yasaklandı? Beypazarı maden suyu kimin? İşte yanıtı..

BEYPAZARI MADEN SUYU YASAK KARARI: Beypazarı Neden Yasaklandı? Beypazarı Maden Suyu Kimin? Beypazarı Maden Suyu Doğurganlık Etkiler Mi?

Beypazarı maden suyu son dakika açıklaması geldi. Yerin derinliklerinden çıkarılan özel bir içecek olan maden suyu tüketimi bir hayli fazla. Milyonlarca vatandaş tarafından sıklıkla tüketilen maden suyu markalarından olan Beypazarı son durum gündeme geldi. Zengin mineral oranlarıyla vücuda pek çok fayda sağlayan maden suyu popüler markalarından Beypazarı İsviçre'de yasaklandı. Flaş açıklama ardından arama motorlarında Beypazarı soda İsviçre, Beypazarı soda içeriği sorgulaması yapıldı. Peki, Beypazarı maden suyu kimin? Beypazarı maden suyu doğurganlık etkiliyor mu? İşte merak edilenler..

BEYPAZARI MADEN SUYU NEDEN YASAKLANDI?

İsviçre hükümeti Beypazarı marka maden suyunun tüketilmemesi gerektiğini duyurarak ürünü yasakladı. Firma geri çağırma işlemlerine resmi olarak başladı. Türkiye'de en popüler maden suyu markaları arasında yer alan Beypazarı yasak kararı ardında yatan neden merak konusu oldu. İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu (FSVO) yaptığı açıklamada insan sağlığına zararlı gerekçesiyle Beypazarı maden suyunun ülkede satışına yasak getirdi.

BEYPAZARI SODA DOĞURGANLIĞI MI ETKİLİYOR?

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, "Kamuoyuna uyarı: Beypazarı marka maden suyunda aşırı bor içeriği" başlığıyla yayınladığı uyarıda şunlar yer aldı; "Bern, 15 Nisan 2024 - Yapılan resmi inceleme kapsamında Beypazarı markalı maden suyunda aşırı bor içeriği tespit edildi. Sağlık riski göz ardı edilemez. Federal Gıda Güvenliği ve Veteriner İşleri Dairesi (BLV), etkilenen markanın maden suyunun tüketilmemesini tavsiye ediyor. BAK-SAN GmbH şirketi, etkilenen ürünü derhal satıştan çekti ve geri çağırma işlemine başladı." Tüketiciler arasında endişe yaratan Beypazarı markasından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

BEYPAZARI MADEN SUYU KİMİN?

Beypazarı maden suyu sahibi olarak Niyazi Ercan ve Cemil Ercan biliniyor. 1961 yılında Ankara'da doğan Niyazi Ercan Gaziantep'ten ayrılarak çalışmak için Ankara'ya yerleşti. Beypazarı Maden Suyunun kurucusu Cemil Ercan'ın oğludur. İkinci kuşak temsilci olarak Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu başkanlığı görevini yürütüyor. TED Ankara Koleji mezunu olan Niyazi Ercan, yükseköğrenimini makine üzerine yaptı.