Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bihter Filmi İzle Full Tek Parça! Amazon Farah Zeynep Abdullah Bihter Filmi Full HD İzle

Farah Zeynep Abdullah Bihter filmi yayına girdi. Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği Bihter filmi yayınlandı. Tutku, sadakatsizlik ve cesaretin büyük bir felaketi doğurduğu Bihter filmini tek parça halde izleyebilirsiniz. İşte Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter, Boran Kuzum’un Behlül olduğu yeni Aşk-ı Memnu Bihter filmi izleme ekranı..

Farah Zeynep Abdullah Bihter

Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu yeni versiyonuyla yayına girdi. Aylardır beklenen dev yapım sonunda görücüye çıktı. Amazon Prime platformu üzerinden yayınlanan Bihter filmi full HD ekranı geldi. Yeni kadrosuyla tutku, sadakatsizlik ve cesareti işlemeye devam eden Bihter filmi için araştırmalar hızlandı. Seyircilerin Bihter filmi nerede yayınlanacak, Bihter filmi nerede, Farah Zeynep Abdullah Bihter filmi sorguları yanıt buldu. Bir kadının aklının ve kalbinin en derinliklerini seyredebileceğiniz Bihter filmi Amazon Prime hesabından izlenmeye başladı. İşte merakla beklenen Bihter filmi full HD izleme ekranı..

AMAZON PRIME BİHTER FİLMİ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ AŞK-I MEMNU BİHTER FİLMİ

Bihter filmi ile 1920’ler dönemiyle Amazon Prime hesabına giriş yaptı. Güç, cesaret ve tutku üzerine odaklanan dünyasından özel ipuçlarının yer aldığı Bihter filmi herkesi etkiledi. Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan Bihter filmi çok beğenildi. Televizyondaki Aşkı-ı Memnu dizisinin ardından Amazon Prime Bihter filmi geldi. Kitabın yeniden yorumu olan Bihter filminde tutku dolu bir kadın ile sadakatsizlik örneği olan erkek işlendi. Behlül’ün sonu korkaklığı oldu. Kocasının vefatının ardından 2 kızıyla ayakta kalmaya çalışan Firdevs Hanım, küçük kızı Bihter’in kendinden bir hayli büyük zengin Adnan beyle evlenecek olması onu bir hayli kışkırttı. Görkemini kaybetmiş bir hayat sürmeye pek bir itirazı yokken zengin Adnan Bey’in evlilik teklifini kabul eden Bihter, dönüşmekten korktuğu annesinden kurtulmak için teklifi kabul etti ve her şey başladı. Sevmek ve sevilmek arzusuyla yanıp tutuşan Bihter yalıda yakışıklı ve çapkın Behlül ile tanışınca olanlar oldu.

BİHTER FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı Bihter filmi yayına girdi. Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığıyla TAFF Pictures imzalı Bihter filmi görücüye çıktı. Kendi hayatının baş karakteri olan Bihter’in çarpıcı hikayesini anlatmak üzere yola çıkan Bihter filmi milyonlarca vatandaş tarafından izlenmeye başladı. Bir kadın zihninin en nadide derinliklerini seyre dalacağınız Bihter filminin oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce gibi isimler yer alıyor. Ebru Özkan ve Tilbe Saran konuk oyuncu olarak yer alıyor.