Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilgin’den Büyükakın’a: Bursa’ya mı göz diktiniz?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Kartepe Teleferik projesine yönelik yaptığı tanıtma CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Atasoy Bilgin tepki gösterdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Kartepe Teleferik projesine yönelik yaptığı tanıtıma CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Atasoy Bilgin tepki gösterdi. Büyükakın’ın Bursa’nın Nilüfer ilçesinde de teleferik projesini bilboarda yayınlamasına, “Tahir Bey hayırdır Kocaeli’den umudu kestiniz Bursa’ya mı göz diktiniz?!” dedi.“BURSA’DA NE İŞİ VAR?”

‘Kartepe Teleferik reklamlarının Bursa’da ne işi var?’ diyen CHP Kocaeli Büyüksehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, “Kocaeli’den yıllardır Belediye Başkanlığı yapıp, yeniden aday gösterilen Büyükakın’a Kocaeli’nin parasını teleferik bahanesiyle seçim kampanyanızda kullanamazsınız, bunun takipçisi olacağız. Ayrıca amacınız hizmet tanıtımı ise, bunun için Bursa’daki Bilboardları kullanmanız ayrı bir soru işareti. Tahir Bey hayırdır Kocaeli’den umudu kestiniz de Bursa’ya mı göz diktiniz yoksa?” dedi.

“HESABINI SORACAĞIZ”

Atasoy Bilgin Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’nin en borçlu belediyesi olduğunu ve bütçe yönetiminde sınıfta kaldığını ifade ederek, Kocaeli halkına seslendi. Bilgin; “Kamunun yani bizlerin parasının nerelere harcandığını görün. Kocaeli’nin yıllardır özlemini çektiği şeffaf ve katılımcı belediyecilik yeniden CHP ile, bizimle gelecek” ifadelerini kullandı. Bilboard ödemelerinin hangi bütçeden ve nereden karşılandığını araştırdıklarını ifade eden Bilgin, “Bunun takipçisiyiz ve hesap soracağız” diye konuştu.