Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilgin’den Büyükakın’a “Sen bu kenti yönetemezsin vizyonsuzsun”

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Mevcut Başkan Tahir Büyükakın’a yüklendiği konuşmasında, “Sen bu kenti yönetemezsin, vizyonsuzsun” dedi.

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye

İzmit Belediye Başkanı ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, seçimlere bir hafta kala projelerini anlattı. Bugün Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen proje tanıtım toplantısında Hürriyet geçmiş 5 yılda yaptığı projeleri anlatarak sunumuna başladı. Daha sonra vaatlerine geçen Başkan Hürriyet, yeniden başkan seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi vaat ettiği projeleri anlattı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Proje lansman toplantısında Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi eski Başkanı Hikmet Erenkaya, İl Eski Başkanları Cengiz Sarıbay, Keramettin Gençtürk, Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Metin Alan, Eski İzmit İlçe Başkanları Alpaslan Seymen, Hakan Çakar, Selman Yıldırım, Saffet Koşar, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve İzmitliler katıldı.

“SU FİYATLARINA YÜZDE 50 İNDİRİM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ise, “Geçtiğimiz seçim beyannamesinde 1 tane bile deprem kelimesi geçmiyor. Bu seçim de en büyük hayalim diyor. Çeyrek asır geçmiş bütçe bile ayrılmamış. 20 yıldır hikaye anlatıyor. 20 yılda ne ulaşımı çözebilenler ne de deprem ile ilgili bir çivi çakabildiler. Biz geleceğiz, bu kentin sorunlarını çözeceğiz. Bunlar anca hikaye anlatırlar. Bunlar temel iki problem. İnsanlar evinden dışarı çıkamıyor. Biz gelince söz veriyoruz. Bütün vatandaşlarımıza suyu geldiğimiz günün sabahı yüzde 50 indireceğiz. Büyükşehir sizde, hükümet sizde. BU halkı rahatlatacak bir şey söyleyin. Koskoca Büyükşehir Belediyesinin 100 bin öğrenciye verecek tek yataklı yurdu yok. Fatma Başkan öncesi yapılan bir yurt vardı 25 yıllığına Türgev’e verdiler. Cemaatlerin vakıfların kucağına bıraktılar.

“SEN VİZYONSUZSUN”

Kongre merkezi yaptım burada da proje anlattın diyor gözüne dizine dursun diyor. İçinde kültür olan, sanat olan, kongre olan yerler yapın diyorum. Senin anladığın bina. Senin kültürden anladığın bina yapmaksa sen bu kenti yönetemezsin. Sen vizyonsuzsun. Kenti yöneten insanların 30 yıl sonraya projeler yapması lazım. Geldiğimizde 0-4 yaş çocukların annelerine ulaşım ücretini ücretsiz yapacağız. İzmit Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ile yarışır durumda. Yaptıkları ile Büyükşehir’i geride bırakmış durumda. El ele vereceğiz, gerçek sosyal demokrat belediyeciliği yaşatacağız” dedi.

Yıldızlı; “31 Mart günü ceplerine tansiyon hapı koysunlar”

Kanko’dan Katırcıoğlu’na; “Kimsenin tanımayacağı vekil”

Sarı’dan Büyükakın’a; “Velisi olduğu adayı mağlubiyetten kurtaramayacak”