BINBN Hisse Alım Başladı: Binbin Halka Arz Kaç Lot Verir? Binbin Halka Arz Hangi Bankalarda Var?

3 Ekim Perşembe gününün gelişiyle Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. halka arz hisse alınmaya başladı. SPK onaylı binbin hisse fiyatı 91,85 TL olarak açıklandı. Peki, Binbin halka arz kaç lot verir? Binbin halka arz hangi bankalarda var? İşte yanıtı..

BINBN Hisse Alım Başladı: Binbin Halka Arz Kaç Lot Verir? Binbin Halka Arz Hangi Bankalarda Var?

Halka arz alım satım yapan yatırımcıların merak ettiği Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. (binbin) halka arz bilgileri belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından başvurusu onaylanan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. (binbin) hisse kodu BINBN olarak belirlendi. 3-4 Ekim günleri binbin hisse alım yapacak olan vatandaşlar için banka bilgileri belli oldu. Peki, binbin halka arz kaç lot verir? Binbin hisse fiyat ne kadar? İşte merak edilenler..

BİNBİN HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

300 Bin katılım OLURSA 57 Lot (5235 TL)

700 Bin katılım OLURSA 25 Lot (2296 TL)

1.1 Milyon katılım OLURSA 16 Lot (1469 TL)

1.5 Milyon katılım OLURSA 12 Lot (1102 TL)

1.9 Milyon katılım OLURSA 9 Lot (826 TL)

2.3 Milyon katılım OLURSA 8 Lot (734 TL)

2.7 Milyon katılım OLURSA 7 Lot (642 TL)

3.1 Milyon katılım OLURSA 6 Lot (551 TL)

BİNBİN HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Katılım endeksine uygun şekilde halka arz olan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. (binbin) Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, TEB, QNB Finansbank, Denizbank, Kuveyt Türk, Burgan Bank ve diğer tüm bankalar ile aracı kurumlar ile alınabilecek.

Kaynak: Şermin Temur