Binlerce ailenin ihtiyaçlarını karşıladı

Seddar Yavuz, 2020 yılından bugüne kadar şehit aileleri, gaziler, yaşlılar ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşların dertlerini dinleyerek 2 bin 444 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.

Binlerce ailenin ihtiyaçlarını karşıladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, şehit aileleri, gaziler, yaşlılar ve ekonomik sıkıntı içinde bulunan vatandaşlarla gerçekleştirdiği ziyaretlerle 2 bin 444 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.

Toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik başlatılan "Gönülden Gönüle" projesi çerçevesinde, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kocaeli Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında Kandıra ilçesinde şehit aileleri, yaşlılar, engelliler, yetim-öksüzler ve ekonomik zorluk içinde bulunan 13 aileyi evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntılar dinlenerek, talepleri yerinde incelendi. Vali Yavuz çifti, Şehit Pyd. Çvş. Ahsen Budak'ın ailesine misafir oldu, ihtiyaçlarını sordu ve devletin hizmetini ulaştırmayı en önemli vazife olarak gördüklerini belirtti.

2020'den bu yana göreve geldiği günden itibaren 261 şehit ailesi, 442 gazi ailesi, 126 öksüz/yetim ailesi, 397 engelli aile, 275 yaşlı aile, 937 ekonomik zorluk içindeki aile ve farklı sebeplerden yardıma ihtiyaç duyan 6 aile olmak üzere toplamda 2 bin 444 haneye ziyaretler gerçekleştiren Vali Yavuz, bu projenin devam edeceğini ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ