Bir Derdim Var 2 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kanal D Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Youtube

Bir Derdim Var dizisi hayranlarının beklediği yeni bölüm zamanı geldi. Her perşembe yeni bölümü yayınlanan Bir Derdim Var dizisi 2. bölüm geldi. Nilüfer ve Ömer arasında ipler iyice gerildi. Beste’nin şiddet eğiliminin altında yatan sebepleri çözmeye çalışan Nilüfer çok önemli bir detaya ulaştı. İşte beklenen Bir Derdim Var 2 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Kanal D dizisi Bir Derdim Var yeni bölüm alarmı çaldı. Her hafta perşembe günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımda flaş gelişmeler yaşandı. 16 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler akşam neler izleyeceğini sorgulamaya başladı. Birce Akalay'ın oyunculuğunu çok beğenen izleyiciler yeni bölümde Doktor Nilüfer neyin savaşını verecek merakla beklemeye başladı. Bir yandan yardıma muhtaç çocuklarla uğraşan Nilüfer bir yandan da kafayı Ömer savcıya taktı. Enteresan fragman ardından Bir Derdim Var dizisi için geri sayım başladı. Ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını konu edinen Bir Derdim Var dizisi 2. bölüm zamanı geldi. Merakla beklenen yeni bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Kanal D Bir Derdim Var 2 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

16 KASIM KANAL D BİR DERDİM VAR 12 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

16 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü yayınlanacak Bir Derdim Var dizisinde Beste’nin şiddet eğiliminin altında yatan sebepleri Nilüfer çözmek için çok uğraşıyor. Her defasında okların başkasını gösterdiği bu gizemin sonunda, ısrarla saklanmaya çalışılan ürkütücü gerçeği bir tek o çıkarıyor ortaya. Bir yandan Beste, ailesi ile arkadaşları etrafındaki gizemleri çözmeye çalışan Ömer, bir yandan da Nilüfer karşı karşıya geliyor. Başarılı doktor Nilüfer. Kuzey konusunda Ömer ile yeniden bir çatışma içine girmesi yetmezmiş gibi bir de Beste’nin ortaya çıkan gerçeğiyle adli bir soruşturma başlıyor. Karşıt görüşlerde olmaları bu defa farklı bir sonuç doğuruyor. Tüm mesleki ve kişisel kavgalar birden unutulur ve zorla bastırmaya çalıştıkları o karşı konulamaz çekime teslim oluyor. Merakla beklenen Kanal D dizisi Bir Derdim Var 2. bölümü ile 16 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de! Kaçırmayın..

Bir Derdim Var 2 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kanal D Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Youtube - Resim : 1

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI

Birce Akalay

Mert Fırat

Engin Hepileri

Neslihan Arslan

Erdem Şenocak

Başak Gümülcinelioğlu

İdil Sivritepe

Sami Aksu

Sennur Nogaylar

Eylül Ersöz

Ata Artman

Ava Yaman

Esila Umut

Ataberk Mutlu

Ezgi Gör

Efe Poylu

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN