Bir Derdim Var 4 Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Tek Parça

İstediği reytingi yakalamayarak final kararı alan Bir Derdim Var dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. 6. bölümüyle final yapacak olan Bir Derdim Var dizisi 4. bölüme küçük Kürşat ile annesinin kavuşma anı damga vurdu. Nilüfer ve Ömer arasında aşk krizi artık alev aldı. İşte macera dolu Bir Derdim Var 4 bölüm izle ekranı..

Kanal D yeni dönem dizilerinden Bir Derdim Var geri sayım başladı. Ekrandaki reyting yarışına daha fazla dayanamayan Bir Derdim Var dizisi final kararı gecikmedi. Başrollerini Birce Akalay ile Mert Fırat'ın paylaştığı Bir Derdim Var dizisi final zamanı beklenmeye başladı. 30 Kasım Perşembe günü 4. bölümü ekrana gelecek olan Bir Derdim Var dizisinde Ömer ve Nilüfer aşkı iyice alevlendi. Nilüfer'in yeni hastalarından küçük Kürşad annesiyle ve kendisiyle ilgili acı gerçeklerin farkına varınca olanlar oldu. İkisinin de hayatını karartan babası Menderes’in iletişim çabalarına beklenmeyen bir yanıt geldi. Üstelik Kürşad’ın annesi Zahide’nin geçmişindeki ağır travma onu Kürşad’a mesafeli yaptığı ortaya çıktı. İzleyicilerin severek takip ettiği Bir Derdim Var dizisi 4. bölüm beklenmeye başladı. 30 Kasım Perşembe günü yeni bölümüyle yayında olan Bir Derdim Var yeni bölüm haberimizde. İşte Kanal D Bir Derdim Var 4 bölüm izle ekranı..

30 KASIM BİR DERDİM VAR 4. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR DERDİM VAR 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

30 Kasım Perşembe günü yeni bölümü yayınlanacak Bir Derdim Var dizisinde küçük Kürşad annesiyle ve kendisiyle ilgili acı gerçekleri öğreniyor. İkisinin de hayatını karartan babası Menderes’in iletişim çabalarına beklenmeyen bir yanıt geliyor. Kürşad’ın annesi Zahide’nin geçmişindeki ağır travma onu Kürşad’a mesafeli kılıyor. Anne oğulun iyileşmesi ve yeniden kenetlenmesi için çabalayan Nilüfer ve ekibi zor durumda kalıyor. Kürşat’ın annesine duyduğu özlem herkesten çok Nilüfer’i etkiliyor. Yeni bölümde Kuzey, annesine dair bir anda zihnine doluşan acı hatıraların yüküyle çöküyor. Nilüfer, Kuzey’i bu hiç hak etmediği yükten kurtarmaya çalışıyor. Sevginin ve şefkatin iyileştirici gücüyle Kuzey’in ruhuna ulaşmayı başarmak için her şeyi yapıyor. Hem Kuzey’in yaklaşan mahkemesi için gereken raporu oluşturmak, hem de içe kapanan Zahide’yi kendi gerçekliğiyle ve oğlu Kürşat’ın anne şefkati arayan kalbiyle buluşturmak zorunda kalıyor. Ruhsal iyileşmeyi önemseyen Nilüfer ile yasaların tavizsiz savunucusu Ömer arasındaki yakınlaşma ekrana geliyor. Menderes ise hem korkunç suçunu gizlemeye hem de Savcı Ömer’in ısrarcı sorgulamalarından kaçmaya çalışıyor. Bir Derdim Var yeni bölüm bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de..

Bir Derdim Var 4 Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Tek Parça - Resim : 1

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI

Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar, Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu