Bir Derdim Var 6 Bölüm (FİNAL) İzle! Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Tek Parça! Bir Derdim Var Neden Final Yapıyor?

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Bir Derdim Var final günü geldi çattı. geldi. Birce Akalay ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Bir Derdim Var final bölümünde Nilüfer'in sakladığı hastalığı ortaya çıktı. 14 Aralık Perşembe akşamı ekran yolculuğunu sonlandıran Bir Derdim Var neden final yapıyor? İşte merak edilen Bir Derdim Var final bölüm izle ekranı..

Bir Derdim Var son bölüm izle ekranı ardından yeni bölüm bekleyen seyircilere kötü haber geldi. 14 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelen 6. bölümüyle yayın hayatını sonlandıran Bir Derdim Var final kararı geldi. Reyting yarışına daha fazla direnemeyen Bir Derdim Var neden final yapıyor sorusuna yanıt arandı. Kanal D'nin büyük umutlarla ekrana getirdiği iddialı yapımın akıbeti final oldu. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat'ın yer aldığı Bir Derdim Var oyuncuları yolun sonuna geldi. 6. bölümüyle final yapması kararlaştırılan Bir Derdim Var son bölüm geldi. 14 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'da ekrana gelen son bölümle final yapacak olan Bir Derdim Var son bölümde sır dolu yaşamını sonunda açığa çıkaran Nilüfer her şeyi itiraf etti. İşte Bir Derdim Var final izle ekranı..

14 ARALIK BİR DERDİM VAR FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR DERDİM VAR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Kanal D perşembe dizilerinden Bir Derdim Var final zamanı geldi. 14 Aralık Perşembe günü ekrana gelen son bölümle veda eden Bir Derdim Var dizisinde Nilüfer Toska'nın hastalığı açığa çıktı. Ergenlikteki gençlerin ve ailelerinin hassas dünyasını mercek altına alan Bir Derdim Var final bölümünde Savcı Ömer Huzur’un Nilüfer Toska’yla ilgili iddiaları sonrası Kuzey’i sorgulama zamanı geldi. Kuzey verdiği kararla hem babasını hem Ömer’i şaşırtmayı başardı. Görevden uzaklaştırılma tehlikesiyle yüz yüze olan Nilüfer'in etrafındaki çember daraldı. Nilüfer Kuzey’in taburcu edilmesine engel olamadı. Nilüfer hem sevgili kızının yasını tutmakta hem de Genç Nilüfer’in hayali varlığını gizleyecek gücü bulmakta zorlanmaya başladı ve düğüm çözüldü. Bir Derdim Var final bölümünde Özge’nin hastaneden beklenmeyen firarı büyük bir panik yaratması Nilüfer'e yaramadı. Nilüfer yıllardır sakladığı sırrı ortaya saçtı. Damla ve Savaş yeni kararların ve hikayelerin eşiğinde yerini aldı. Arif’in, Burak’ın, Ferda’nın, Leyla’nın kaderleri de iyiye doğru sonsuza kadar değişti. Nilüfer ve Ömer birbirleriyle ilgili gerçekleri ve gerçek duyguları sonunda öğrendi.

Bir Derdim Var 6 Bölüm (FİNAL) İzle! Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Tek Parça! Bir Derdim Var Neden Final Yapıyor? - Resim : 1

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI

Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar, Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu