Bir Derdim Var Dizi 3. Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var 3 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

Bir Derdim Var dizisinin merakla beklenen yeni bölümü geldi. Perşembe dizileri arasında yer alan Bir Derdim Var dizisi 3. bölümde Nilüfer'in yolu Kürşat'la karşılaştı. Bir yandan Kürşat'ın hayatını anlamaya çalışan Nilüfer bir yandan Kuzey'in babaannesiyle kafa kafaya verdi. İşte Bir Derdim Var 3. bölüm izle ekranı..

Kanal D yeni dönem yapımlarından Bir Derdim Var oldukça beğenildi. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan yeni bölümde neler yaşanacağı merak edildi. Her perşembe ekrana gelen Bir Derdim Var 3. bölümde Kuzey'in babaannesi geldi. Okulunda sorunlu davranışlar sergileyen küçük Kürşat’ın yolu Nilüfer’le kesişince hikaye başladı. Nilüfer ekibiyle birlikte Kürşat’ın davranışlarının kökenini anlamaya çalıştı. Ancak Kürşat’ın ailesinin şüphe çeken tavırları, Kürşat’la ve annesiyle ilgili korkunç bir gerçeğin açığa çıkmasına vesile oldu. Kuzey'in hayatından izler taşıyan babaannesi Yıldız Kültür ekrana geldi. 23 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Bir Derdim Var yeni bölümü kaçırmayın. İşte Kanal D Bir Derdim Var 3 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

23 KASIM BİR DERDİM VAR YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM ÖZETİ

23 Kasım Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkan Bir Derdim Var dizisine usta oyuncu Yıldız Kültür giriş yaptı. 23 Kasım'da ekrana gelen yeni bölümde okulunda sorunlu davranışlar sergileyen küçük Kürşat’ın yolu Nilüfer’le kesişiyor. Nilüfer ekibiyle birlikte Kürşat’ın davranışlarının kökenini anlamak ve bu küçük çocuğa yardım etmek için kolları sıvıyor. Ancak Kürşat’ın ailesinin şüphe çeken tavırları, Kürşat’la ve annesiyle ilgili korkunç bir gerçeğin açığa çıkmasına vesile oluyor. Nilüfer Savcı Ömer’in de yardımıyla Kürşat’ın annesinin akıbetini öğrenme çabasına girişiyor. Kuzey de derin bir hasret duyduğu kendi annesini anımsıyor. Kuzey'in babaannesinin diziye girişiyle tüm senaryo değişiyor. Öte yandan Nilüfer, birdenbire yakınlaştığı Ömer’in duygusal kayıtsızlığı karşısında şaşkına dönüyor. İpek ise sevgilisi Volkan’ın saldırgan kıskançlığı karşısında ne yapacağını bilemez hale geliyor. Özge, Kuzey’e beslediği duyguların etkisine kapılıyor. İpek ise Yusuf’un ona olan ilgisinden habersiz davranışlar sergiliyor. Damla ve Savaş ise aralarındaki tehlikeli yakınlaşmanın büyüsü altına giriyor. Bu akşamki yeni bölümde Savaş’ın doğum günü kutlaması, çeşitli duygusal hesaplaşmaların yolunu açıyor. Daha fazlası bu akşam saat 8'de..

Bir Derdim Var Dizi 3. Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var 3 Bölüm İzle Full HD Tek Parça - Resim : 1

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI

Birce Akalay ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Bir Derdim Var dizisi oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar, Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu gibi isimler var.