Bir Derdim Var Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bir Derdim Var 2. Bölüm Fragmanı

İlk bölümüyle izleyicilerden övgü toplayan Bir Derdim Var dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın paylaştığı dram dizisinin yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte gençlik dizisi Bir Derdim Var 2. bölüm fragmanı..

Kanal D'nin uzun zamandır tanıtımını yaptığı Bir Derdim Var dizisi yayın hayatına başladı. 9 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Bir Derdim Var dizisi tam not aldı. Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın paylaştığı gençlik dram dizisi oldukça beğenildi. Dizinin ilk bölümüne göz gezdiren izleyiciler yeni bölümü beklemeye başladı. İtalyan yapımı Oltre La Soglia uyarlaması olan Bir Derdim Var dizisi ilk bölüm ardından merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde yaşanacakların mesajı verildi. İşte Kanal D Bir Derdim Var 2. bölüm fragmanı..

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

9 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle ekran macerasına başlayan Bir Derdim Var dizisinde birinci bölüm geride kaldı. Gözlerin çevrildiği ikinci bölüm araştırmaları başladı. 16 Kasım Perşembe günü 2. bölümü yayınlanacak Bir Derdim Var dizisi yeni bölümde Nilüfer yeni çocuklar buluyor. Gençlik sorunlarıyla boğuşan gençler ve aileleri bölüme taşınıyor. Arif, Senem gibi acılı çocukların hikayesinde derinlemesine işleniyor. Dr. Nilüfer’in peşini bırakmayan sır perdesi aralanıyor. Tavizsiz Savcı Ömer ile olan çatışması büyük bir yangına dönüşüyor. Kendisini gençlere adayan doktor Nilüfer’in hayatı bir gecede bambaşka bir yola savruluyor. Psikiyatrist Doktor Nilüfer Toska, Klinik Şefi olduğu Pera Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ergenlerin kırılgan ruhlarındaki sorunları çözmeye çalışıyor. Güçlü sezgileri ve derin hisleri sayesinde hastalarının çözülmesi imkansız gibi görünen durumlarını bir dedektif dikkatiyle çözüyor. Yeni bölüme "Onlar göründükleri gibi değiller" çıkışı geliyor.

Bir Derdim Var Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bir Derdim Var 2. Bölüm Fragmanı - Resim : 1

BİR DERDİM VAR DİZİ OYUNCULAR

Birce Akalay

Mert Fırat

Engin Hepileri

Neslihan Arslan

Erdem Şenocak

Başak Gümülcinelioğlu

İdil Sivritepe

Sami Aksu

Sennur Nogaylar

Eylül Ersöz

Ata Artman

Ava Yaman

Esila Umut

Ataberk Mutlu

Ezgi Gör

Efe Poylu