Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Gece Masalı 5. Bölüm Nereden İzlenir? 1 Ekim Bir Gece Masalı Yeni Bölüm Hangi Kanalda? Bir Gece Masalı Son Bölüm

Salı günleri ekrana gelen Bir Gece Masalı yeni bölüm yayına girdi. Başrollerini Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un paylaştığı Bir Gece Masalı 5. bölüm Mahir ile Canfeza Asaf konağında zor günler yaşamaya başladı. Süreyya’nın hatası Canfeza’yı tehlikeye attı. Peki, 1 Ekim Bir Gece Masalı nereden izlenir? İşte yanıtı..

Salı günleri ekrana gelen

Her hafta salı günleri ekrana gelen Bir Gece Masalı yeni bölüm başladı. 1 Ekim Salı gününün gelişiyle izleyicilerin beklediği Bir Gece Masalı hangi kanalda araştırmaları yanıt buldu. Başrollerinde Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un yer aldığı Bir Gece Masalı 5. bölüm Kürşat Kilimci’nin geri dönmesi Canfeza’nın duygularını alt üst etti. Süreyya’nın hatası Canfeza ve Süreyya’yı büyük bir tehlikeye attı. Peki, Bir Gece Masalı yeni bölüm nereden izlenir? İşte merak edilen Bir Gece Masalı 5. bölüm ekranı..

BİR GECE MASALI 5. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

1 Ekim Salı günü ekrana gelen Bir Gece Masalı 5. bölüm Yılmazların gerçek amacını öğrenen Mahir annesi ve Canfeza’yı alıp köşkü terk etti. Arkadaşı Salih’in yardımıyla bir eve yerleşen Mahir ve Canfeza ilk kez duygularıyla açık şekilde yüzleşmeye başladı. Bir Gece Masalı son bölüm aralarındaki aşkı dile döken Canfeza ile Mahir tam en mutlu günlerini geçiriyor derken Yılmaz ailesi ortaya çıktı. Haroğulları tarafından köşeye sıkışan iki aşık ne yapacak merak edildi. Bir Gece Masalı yeni bölüm ATV ekranından izleyebilirsiniz.