Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Gece Masalı Cabir Kim? Cezmi Baskın Kimdir, Kaç Yaşında? Cezmi Baskın Hangi Dizilerde Oynadı?

Salı akşamları ekrana gelen Bir Gece Masalı dizisine sevilen oyuncu Cezmi Baskın dahil oldu. Yargı dizisindeki Merdan dede rolüyle sevilen Cezmi Baskın yeni adresi Bir Gece Masalı dizisi oldu. Peki, Bir Gece Masalı Cabir kim? Cezmi Baskın kaç yaşında? İşte yanıtı..

Salı akşamları ekrana gelen

ATV yeni sezon yapımlarından Bir Gece Masalı kadrosu devleşti. Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz’in paylaştığı Bir Gece Masalı yeni bölüm kadroya usta oyuncu Cezmi Baskın katıldı. Akasya Durağı dizisindeki Osman rolü ardından Yargı dizisinde Merdan karakterine bürünen Cezmi Baskın yeni adresi Bir Gece Masalı oldu. Peki, Bir Gece Masalı Cabir kim? Cezmi Baskın kimdir, kaç yaşında? Cezmi Baskın hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

BİR GECE MASALI CABİR KİM?

Her hafta salı günleri izleyici karşısında çıkan yeni dizi Bir Gece Masalı kadrosuna Cezmi Baskın Cabir karakteriyle dahil oldu. Dizide Sıla’nın dedesini canlandıracak olan Cabir, Haroğlu aşiretinin reisidir. Cabir Haroğlu’nun gelişiyle Mahir ve Canfeza’nın hayatında tüm dengeleri nasıl değiştirecek merakla bekleniyor.

CEZMİ BASKIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

11 Mart 1949 İstanbul doğumlu olan Cezmi Baskın yurt dışında gözlem ve incelemelerde bulundu. Türklerin yaptığı oyunlarda oynayan Cezmi Baskın en ünlü rolü Akasya Durağı dizisindeki Osman rolü oldu. Hem dizilerde hem de filmlerde boy gösteren Cezmi Baskın en son Yargı dizisinde Merdan rolüne hayat verdi. Küçük Esnaf, Şevkat Yerimdar, Mucize, Hadi İnşallah, Hükümet Kadın, Vizontele Tuuba gibi filmlerde oynayan Cezmi Baskın yeni durağı ATV’de yayınlanan Bir Gece Masalı dizisi oldu.