Bir Gece Masalı yeni bölüm fragmanı İZLE! ATV Bir Gece Masalı 4. bölüm fragmanı

Başrolleri Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un paylaştığı Bir Gece Masalı 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta salı günleri ekrana gelen sevilen dizide "Allah seni benim için yarattı" diyen Mahir aşkı için ilk adımı attı. İşte ATV Bir Gece Masalı yeni bölüm fragmanı..

Bir Gece Masalı yeni bölüm fragmanı İZLE! ATV Bir Gece Masalı 4. bölüm fragmanı

Salı günlerinin sevilen yapımı Bir Gece Masalı 4. bölüm fragmanı ekrana geldi. Başrollerini Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un oynadığı yapımda bir yanda babası bir yanda büyük aşkı Canfeza ile sıkışıp kalan Mahir'in tüm dengesi şaştı. İstanbul'a gelen ikilinin Mahir'in babaannesi ve dedesiyle imtihanı başladı. Mahir, "Allah seni benim için yarattı" deyince olanlar oldu. Bir Gece Masalı yeni bölüm 24 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek. İşte ATV Bir Gece Masalı yeni bölüm fragmanı..

BİR GECE MASALI 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Gece Masalı 4. bölüm fragman hayattaki en büyük düşmanı Kürşat Kilimci'nin sevdiği kadının babası olduğunu öğrenen Mahir beyninden vurulmuşa döndü. Bir yanda büyük aşkı Canfeza bir yanda 20 yıllık sözü ile çıkmazda olan Mahir aşkını alıp İstanbul'a geldi. Canfeza'nın evlenmesini kendi eliyle sağlayan Mahir için çıkış yolu kalmadı. Babaannesi ve dedesinin yanına gelen Mahir için yeni dönem resmen başladı.

İŞTE BİR GECE MASALI 4. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Şermin Temur