Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir geldi pir geldi! Survivor’da Ronaldinho rüzgarı esti… Nefise’nin sözleri olay yarattı!

Ekranların en sevilen yarışma programı Survivor’da sürprizler bitmiyor. All Star sezonu için ödüllerde çıtayı arşa çıkartan Acun Medya ekibi, son olarak Ronaldinho sürprizi ile olay yarattı. Dün akşam Tv8 ekranlarına konuk olan ünlü futbolcu, milyonları ekranları başlarına kilitledi. İşte ayrıntılar…

Ekranların en sevilen yarışma

Yayın hayatı yaklaşık olarak 20 yıl önce başlamış olan Survivor, 2024 yılının içerisinde olduğumuz şu günlerde milyonlarca seyirciyi ekranları başlarına kilitlemeye devam ediyor. Her sezonunda gerek yarışmacıları gerek zorlu parkurları gerek ise de ödülleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen yarışma programı, bu sezon ise büyük ödülleri ve hiç dinmeyen tansiyonu ile öne çıkıyor.

All Star sezonunun SMS’siz olması sebebi ile birçok yarışmacı daha önceki sezonlara oran ile çok daha agresif tavırlar sergiliyor. Halkın oylamasının olmaması nedeni ile rahat davrandıkları düşünülen yarışmacıların arasında tansiyon hiç düşmezken bu senenin ödülleri de milyonları oldukça şaşırtıyor. Son olarak Rio Karnavalı ödülü ile gündeme gelen fenomen yarışma programı, dün ise dünya yıldızının programa konuk olması ile olay yarattı. Ronaldinho’yu Dominik’te ağırlayan Acun Medya ekibi, ‘Bu kadarı da şov’ dedirtti. İşte ayrıntılar…

AYAK VOLEYBOLU OYNADILAR

Dünyaca ünlü efsane futbolcu Ronaldinho Acun Ilıcalı’nın daveti ile Dominik’e gitti. Survivor yarışmacılarının yanı sıra ekranları başlarında yarışmayı takip eden milyonlarca kişiyi de heyecanlandıran bu gelişme, Tv8 adına çok büyük bir başarı olarak kayda geçti.

Yarışmayı takip ettiğini belirten Ronaldinho Nagihan’ın bazı agresif görüntülerine denk geldiğini ve bundan sonrası için başarılı atletin daha sakin olmasını temenni ettiğini ifade etti. Yarışmacılar ile kısa bir sohbet ettikten sonra sahaya çıkan Ronaldinho, ayak voleybolu performansı ile olay yarattı. Ronaldinho- Acun, Sercan- Yasin karşılaşması nefes kesti.

NEFİSE’NİN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Yarışmanın 3’üncü kadın şampiyonu olarak bilinen ve bu sene de hem hızı hem de gücü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nefise’nin Ronaldinho hakkındaki yorumları dikkat çekti. Ronaldinho’yu fiziksel açıdan beğendiğini belirten Nefise, ünlü futbolcu için ‘çok yakışıklı’ ifadelerini kullandı.