Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir kadın cinayeti daha! Boğarak öldürdü

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanan trajik olayda, boşanma sürecinde olan bir adam, eşyalarını almak için gittiği evde tartıştığı eşini boğarak hayatına son verdi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde yaşanan

Olay, saat 18.30 sularında Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir lüks sitede gerçekleşti. Yaklaşık bir ay önce Yunusemre Belediyesi’nde zabıta olarak çalışmaya başlayan G.E. (40) ve güzellik salonu işleten eşi Selda Eller (39), bir süredir yaşadıkları ailevi sorunlar nedeniyle anlaşmalı boşanma kararı almışlardı. Boşanma davalarının 3 Ekim’de görüleceği öğrenilen çiftin, Selda Eller’in G.E.’yi telefonla arayıp eşyalarını almasını istemesi üzerine evde buluştukları belirtildi. G.E., eve geldiğinde eşi tarafından hakkında 1 ay süreli uzaklaştırma kararı alındığını öğrenince aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında G.E., eşini boğarak öldürdü.

İTİRAF ETTİ

Olay sonrası G.E., Barbaros Polis Karakolu’na giderek eşini öldürdüğünü itiraf etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Selda Eller’in cansız bedeni evdeki çocuk odasında bulundu. Savcılık incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. G.E., ifadesinde eşinin kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu ve bu nedenle öfkelendiğini belirtti. 20 yıllık evli olan çiftin biri erkek, iki çocukları olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut
Sıradaki Haber İntihar iddiası: Kübra Aykut hayatını kaybetti