Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Sevdadır Yeşil Kim? Sude Zülal Güler Kimdir, Kaç Yaşında? Sude Zülal Güler Hangi Dizilerde Oynadı? Sude Zülal Güler Sevgilisi Berk Atan

Çarşamba akşamları yayına giren Bir Sevdadır yeni bölüm öncesi gözler Yeşil karakterine çevrildi. Güzel oyuncu Sude Zülal Güler kimdir merak edildi. TRT1 yeni yapımlarından Bir Sevdadır Yeşil hikayesi ekrana geldi. Peki, Bir Sevdadır Yeşil kim? Sude Zülal Güler kimdir? İşte yanıtı..

Çarşamba akşamları yayına giren

TRT1’in sevilen yapımı Gönül Dağı dizisinde Yeşim karakterine bürünen Sude Zülal Güler yeni adresi Bir Sevdadır dizisi oldu. Kadrosunda Feyyaz Şerifoğlu, gibi isimlerin yer aldığı Bir Sevdadır dizisinde Sude Zülal Güler fırtınası esti. Çarşamba günleri yeni bölümü yayınlanan Bir Sevdadır dizisinde Yeşil karakteri mercek altına alındı. Sude Zülal Güler hayranları Bir Sevdadır Yeşil karakteri odak noktası oldu. Peki, Bir Sevdadır Yeşil kim? Sude Zülal Güler kimdir, kaç yaşında? Sude Zülal Güler hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Sude Zülal Güler sevgilisi Berk Atan ilişkisi..

BİR SEVDADIR YEŞİL KİM?

Sude Zülal Güler Bir Sevdadır dizisinde Yeşil karakterine hayat vermeye başladı. Bir Sevdadır dizisinde Yeşil, gözleri hep yanan ve dalgalanan bir karakterdir. Hiçbir şekilde duygularını dışa vurmayan Yeşil hayatla hep mücadele içindedir. Bir Sevdadır Yeşil’in tek istediği çocuklarına güvenli ve mutlu bir hayat vermek. Çocuklarının geleceği için planlar yaparken başına türlü iş gelen Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişince olanlar oldu.

SUDE ZÜLAL GÜLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

25 Ağustos 2001 tarihinde İstanbul’da doğan güzel oyuncu Sude Zülal Güler yeni adresi Bir Sevdadır dizisi oldu. Son dönemin popüler isimlerinden olan Sude Zülal Güler, Gönül Dağı dizisinde Yeşim rolünü canlandırdı. Diziden ayrılan Sude Zülal Güler yeni yapımı yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Sevdadır dizisi oldu. Gönül Dağı Taner rolüne hayat veren Berk Atan ile aşk yaşayan Sude Zülal Güler hayran kitlesi iyice genişledi. Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle odak noktası olan Sude Zülal Güler birbirinden farklı rollere büründü.

SUDE ZÜLAL GÜLER OYNADIĞI DİZİLER

2015 Mayıs Kraliçesi

2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem

2017 İsimsizler

2020 Şeref Sözü

2021 Kazara Aşk

2022 Gülümse Kaderine

2022 Tozluyaka

2023- Gönül Dağı

2021 Öğrenci Evi

2018 Keşif

SUDE ZÜLAL GÜLER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN