Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Birbirlerine girdiler: “İspatlamayan alçaktır”

İYİ Parti İl Başkan yardımcısı Cem Gönenç ile İYİ Parti’den istifa edip Zafer Partisi’ne İl Başkanı olan Ender Oğuz genel başkanları üzerinden atıştılar

İYİ Parti İl Başkan

İYİ Parti’den istifa eden Körfez Belediyesi eski Meclis Üyesi Ender Oğuz, istifasından kısa bir süre sonra Zafer Partisi İl Başkanlığına atanmıştı. Beraberinde birçok İYİ Partili ismi Zafer Partisi’ne götüren Oğuz ile İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Cem Gönenç arasında ilginç bir tartışma yaşandı.
“Neden istediğiniz olmayınca istifa ettiniz?”
Sosyal medyada karşılıklı olarak dalaşan isimler Genel Başkanları üzerinden birbirlerine yüklendi. Ender Oğuz, İYİ Parti’nin politikalarını eleştirirken İl Başkan Yardımcısı Cem Gönenç ise, “Madem öyle bu kadar yanlış, hata var da neden ZP kurulduğunda değil Körfez’de istediğiniz olmayınca bir-iki ay önce istifa edip oraya geçtin. 0 samimiyet” diye sordu.

“DİK DURUŞUMUN ZEKATINI VERSEM…”

Tartışmanın devamında cevap veren Oğuz, “Bu iddiasını ispatlamayan alçaktır! Hesabını da yargıda sorarız!Siz alıştınız köyde değneksiz gezmeye!Partimin,dava arkadaşlarımızın hele hele de Sn.Genel Başkanımın ismini zikrederken iki kez düşüneceksin. Sn.Genel Başkanımın ismini zikrederken iki kez düşüneceksin!Bizim dik duruşumuzun zekatını sen ve senin gibi düşünenlere bir ömür yeter!” şeklinde konuştu.