Birce Akalay’a ne oldu? Apar topar hastaneye gitti. Birce Akalay kimdir?

Birce Akalay, son dönemde Hakan Kurtaş ile yaşadığı ilişki nedeniyle magazin gündeminde sıkça yer alıyor. Akalay, önceki gece sevgilisiyle birlikte hastaneye gitti. Çekimler sırasında düşen oyuncu, hastane çıkışında sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Akalay, durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir sorun olmadığını belirtti. Sevenlerine endişelenmemeleri gerektiğini söyleyerek rahatlatıcı bir mesaj verdi.

Birce Akalay’a ne oldu? Apar topar hastaneye gitti. Birce Akalay kimdir?

Evet, Birce Akalay geçmişte Murat Ünalmış (2011-2012) ve Sarp Levendoğlu (2014-2017) ile evlenip boşanmış bir oyuncudur. Şu anda, kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile gözlerden uzak bir ilişki yaşamaktadır. Çiftin ilişkisi, medyada sıkça gündeme gelmekte ve takip edilmektedir. Evet, geçtiğimiz ay 40'ıncı yaşını kutlayan Birce Akalay, ilişkisiyle ilgili mutluluk dolu açıklamalarda bulunmuştu. Akalay, "Mutluluk paylaştıkça çok güzel bir şey. Huzurlu olmak... Her şey çok keyifli" şeklinde konuşarak, Hakan Kurtaş ile olan ilişkisini ne kadar huzurlu ve keyifli bulduğunu ifade etmişti.

SEVGİLİSİYLE BERABER HASTANEYE GİTTİLER

Evet, Birce Akalay'ın önceki gece sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikteyken acilen hastaneye gittiği ortaya çıktı. Akalay'ın, yer aldığı projede çekimler sırasında düşerek göğsünü zedelediği öğrenildi. Hastane çıkışında sağlık durumu hakkında açıklama yapan Akalay, durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir sorun olmadığını belirtti. Sevenlerine endişelenmemeleri gerektiğini söyleyerek rahatlatıcı bir mesaj verdi.

Birce Akalay’a ne oldu? Apar topar hastaneye gitti. Birce Akalay kimdir? - Resim : 1

BİRCE AKALAY KİMDİR?

Birce Akalay, 19 Haziran 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuş olan Türk dizi ve sinema oyuncusu, sunucu ve eski mankendir. Eğitimine Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde başlayan Akalay, İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nde eğitim aldıktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kariyerine mankenlik yaparak başlayan ve 2004 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda üçüncü olan Birce Akalay, ardından Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ederek yarı finale yükselmiştir. Mankenlik kariyerinden sonra televizyon sunuculuğuna adım atan Akalay, "Asi" dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. "Yer Gök Aşk" dizisinde canlandırdığı Havva karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Akalay, "Siyah Beyaz Aşk" dizisindeki Aslı karakteriyle büyük beğeni topladı. Sinema kariyerinde de başarı gösteren Akalay, "Deliormanlı" ve "Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle" gibi filmlerde başrol oynadı. Özel hayatında iki kez evlenip boşanan Akalay, ilk evliliğini Murat Ünalmış, ikinci evliliğini ise Sarp Levendoğlu ile yapmış, her iki evlilik de boşanmayla sonuçlanmıştır. Son dönemde Hakan Kurtaş ile yaşadığı ilişki magazin gündeminde sıkça yer almıştır. Birce Akalay, sanatın farklı dallarında gösterdiği yetkinliği ve başarılarıyla Türkiye'nin en sevilen oyuncularından biridir.

Kaynak: Milliyet