BİRİ ESKİ BİRİ YENİ Söğüt'ün 2 başkan yardımcısı tamam

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt mazbatasını alır almaz görevine başladı. İkinci defa Körfez Belediye başkanı seçilen Söğüt, eski yardımcılarından biriyle devam ederken yeni bir yardımcı daha atadı.

BİRİ ESKİ BİRİ YENİ Söğüt'ün 2 başkan yardımcısı tamam

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Körfez Belediyesi en çok tartışılan ilçelerden biri oldu. YSK'ya yapılan itirazların ardından Şener Söğüt yeniden başkan seçilerek geç de olsa mazbatasını teslim aldı. Görevinin başına geçen söğüt, siyasi başkanlarını da belirledi.

İKİ BAŞKAN BELLİ OLDU

İki başkan yardımcısını belirleyen Şener Söğüt'ün geçen dönemki başkan yardımcılarından İbrahim Çırpan bu dönem de görevine devam edeceği öğrenildi. Çırpan'ın atamasını yapan Söğüt, MHP kotasından başkan yardımcısı yapılacağı ilan edilen meclis üyesi Ahmet Erdemiş’i de başkan yardımcılığına atadı.

İBRAHİM ÇIRPAN KİMDİR?

1975 Kocaeli doğumlu. İşletme bölümü mezunu. 2001 yılından itibaren Körfez’de mali müşavirlik ve bağımsız denetçilik yapıyor. Siyasi hayatında; AK Parti Körfez İlçe Kurucu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Kirazlıyalı Belde Belediye Meclis Üyeliği, AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Evli ve iki çocuk babası.

BİRİ ESKİ BİRİ YENİ Söğüt'ün 2 başkan yardımcısı tamam - Resim : 1

BİRİ ESKİ BİRİ YENİ Söğüt'ün 2 başkan yardımcısı tamam - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ