Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Birikim Okulları’nda üstün zekalılar programı kayıtları başladı

Birikim Okulları Başiskele’de Birikim Üstün Zekalılar Eğitimi Programı (BÜZEP) kayıtları başladı.

Birikim Okulları Başiskele’de Birikim

Geçtiğimiz yıl Başiskele Kampüsünü açan Birikim Okulları ‘üstün zekalılar programı’ için kayıt almaya başladı. 29 yıllık tecrübesiyle ülkemizin eğitim sektöründeki öncü kurumlarından olan Birikim Okulları ‘Hayat Denge Modeli’ eğitim felsefesi ile eğitim veriyor.

ÜSTÜN ZEKALILARA ÖZEL PROGRAM

15 bin metrekarelik alana sahip olan olan Birikim Okulları yeni programının startını verdi. Üstün zekalı çocukların benzersiz yeteneklerini ortaya çıkararak, doğru yönlendirmeler ile en üst düzeye çıkarmak için tasarlanan program 5 yaş ve 1-2 sınıf öğrencilerine yönelik uygulanıyor.

KAYITLAR BAŞLADI

Birikim Okulları ‘Kalpten gelen zeka dünyayı değiştirir’ sloganı ile 2024-2025 eğitim öğretim yılı kayıtlarını almaya başladı. Birikim Üstün Zekalılar Eğitimi Programı (BÜZEP) ile çocukların akademik, sosyal, duygusal, manevi ve fiziksel açıdan dengeli bir şekilde gelişmesine yardımcı olacak.

YETENEKLİ BİR ÇOCUĞU NASIL TANIRSINIZ?

Yetenekli çocukları fark etmek her zaman kolay olmayabilir. Bazıları çok açık bir şekilde kendini belli eder – okulda, özellikle belirli bir alanda çok başarılı olurlar. Bazıları ise okulu sıkıcı bulur ve problem çıkarır. Bazıları farklı görünmek istemedikleri için yeteneklerini gizler. Bazılarıysa yeteneklerini keşfetmeyi zorlaştıran başka nöroçeşitliliklerle mücadele ediyor olabilir.

Yetenekli çocukları tanımada dikkat edilmesi gereken noktalar şunlar olabilir:

-Akademik Başarı: Bazı yetenekli çocuklar okulda tüm derslerde başarılı olurken, bazıları ise belirli alanlarda olağanüstü başarı gösterir.

-Sıkılma: Yetenekli çocuklar, kendilerini yeterince zorlamayacak kadar kolay buldukları okul ortamında sıkılabilirler. Bu sıkılma, davranış problemlerine yol açabilir.

-Mükemmeliyetçilik: Yetenekli çocuklar yüksek standartlara sahip olabilir ve kendilerini sürekli olarak zorlayabilirler. Bu, mükemmeliyetçiliğe ve hayal kırıklığına yol açabilir.

-Yaratıcılık ve Merak: Yetenekli çocuklar genellikle çok Kreatiftir ve her şeyi merak ederler. Bu, yeni şeyler öğrenmeye ve keşfetmeye karşı büyük bir istek duymalarına neden olabilir.

-Karmaşık Duygular: Yetenekli çocuklar karmaşık duygular yaşayabilir ve bu duyguları yönetmekte zorluk çekebilirler. Aynı zamanda, kendilerini farklı hissedebilirler ve sosyal olarak biraz dışlanmış gibi hissedebilirler.

HEMEN BAŞVURUN

Çocuğunuzun Potansiyelini Gerçekleştirmesine Yardımcı Olabiliriz! Alanında Uzman Akademisyenlerce Hazırlanan Birikim Üstün Zekalılar Eğitimi Programına Hemen Başvurun!

Bilgi ve randevu için; 02622060096 – 05302616014 numaralı telefonlardan Birikim Okulları’na ulaşabilirsiniz.

Özel Birikim Okulları Başiskele Kampüsü

https://basiskele.birikimokullari.com/kademeler/ustun-zekalilar-egitimi-programi

Konum: https://goo.gl/maps/GLW6M8f7UzYsBcGW7

NOT: Standart IQ ve Zeka Testlerinde 130 puan üstü, ” Üstün Zekalı” olarak tanımlanır.

Fark yaratan eğitimi ile Birikim Başiskele’de!