Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Birlik mesajı verdiler! “Daha güçlü İzmit daha güçlü yönetim”

CHP İzmit İlçe Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Birlik ve beraberlik mesajı verdi

Bu haberin fotoğrafı yok

2 Eylül Cumartesi günü yapılan CHP İzmit İlçe Kongresinde seçilen İlçe Başkanı Gökhan Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün Ercan’a hayırlısı olsun ziyaretinde bulundu. 2 adaylı gerçekleşen seçimde Hürriyet’in Cengiz Çakar’ı desteklediği iddia edilmişti. İlçe Başkanı Ercan, Hürriyet’i ilçe başkanlığının kapısında karşıladı. 

“NASİP OLMADI BİR TÜRLÜ”

Sizin şahsınızda tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Önemli bir süreçte başarılı olacağınıza inanıyorum.  Güzel başarılar güzel çalışmalar diliyorum. Daha önce de aramıştım nasip olmadı bir türlü. Sizin takviminiz uymadı benim takvimim uymadı. Bugüne nasip oldu. Erken geldik köylerde programım vardı. Hep beraber ziyaret edelim dedik. Tekrar hayırlı olsun” dedi. 

“TEKRAR İKTİDARIMIZI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Ercan ise, “ Seçim sonuçları açıkladığı ilk günde aramıştınız görüşmüştük. Yoğunluktan dolayı bir türlü bir araya gelemedik. Başarılı bir süreç olacağımızı düşünüyorum sizlerle, yönetici arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle. Zaten çalışma sürecimizi başlatmıştık. Bundan sonraki süreci de tekrar iktidarımızı daha güçlü bir şekilde devam ettireceğimizi düşünüyorum. Önemli bir sürece gidiyoruz. Sosyal Demokrat Belediyeciliği  bu kentte 4 sene önce sizle birlikte başlatmıştık. Zaten bizim de partililere verdiğimiz bir sözümüz vardı. Daha güçlü bir İzmit, daha güçlü bir yönetim. İnşallah hep birlikte başaracağımızı umut ediyorum” dedi.