Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe: Birlikte çalışacağız

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile uyumlu bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Derince Belediye Başkanı Sertif

31 Mart Yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanı olan Sertif Gökçe, başkanlık görevinde birinci ayını tamamlamak üzere. Mazbatasını aldıktan sonra kendi kadrosunu kurmaya başlayan Sertif Gökçe, başkan yardımcıları ve birim müdürleri atamasını yaptı. 30 yıl sonra CHP’ye geçen Derince Belediyesi’nde atılacak adımlar merak ediliyor.

“BÜYÜKŞEHİR HİZMET EDECEKSE FAZLASIYLA DESTEK VERİRİZ”

Yüzde 48,28 oy ile Derince Belediyesini kazanan Sertif Gökçe bugün belediyeye ait olan Yelken Restaurant’da basın toplantısı düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile uyumunun nasıl olacağı sorusunu yanıtlayan Gökçe, “Geçen hafta nezaket ziyaretinde bulunduk. Hepimizin görevi halka hizmet etmek. Kargaşayı değil beraber uyum içinde çalışmayı tercih edeceğiz. Derince halkının alamadığı hizmetin almaya çalışacağız. Çok uyumlu bir şekilde, amacımız siyaset yapmadan derince Halkına hizmet etmek. Büyükşehir’in tüm yatırımlarını takip edeceğiz. Hizmet anlamında birlikte çalışacağız. Büyükşehir hizmet edecekse fazlasıyla destek veririz” şeklinde konuştu.

“BERABER POZ VERECEĞİZ”

Sözlerine devam eden Gökçe, “Tabi ki beraber poz vereceğiz. Gerekirse Derince’ye çağıracağız. Sonuçta o da sorumluluk makamında biz de sorumluluk makamındayız. Beraber poz vermekten çekinmeyeceğiz. Beraber karar vereceğiz. Kaldı ki biz yapacağımız tüm projeleri halka vereceğiz” dedi

“İNSANLARIN MAHREMİYETİ VAR”

Belediye borçlarının binaya asılıp asılmayacağı sorusunu yanıtlayan Gökçe, “Tarzım değil. Derince’de herkes tanıyor. Bütün halk zaten öğrenecek” şeklinde konuştu. 2019 seçimlerinden bu yana sahada olmadığı eleştirilerinin yanıtlayan Gökçe, “5 yıl önce aday oldum ama sadece Derince’yi bekledim. Haklı olarak nerede olduğumuzu sordunuz. Ben tipik bir siyasetçi değilim. Yaptıklarımı sosyal medyada paylaşmadım. Hiçbir cenaze ziyaretini, ev ziyaretini, sosyal medyada paylaşmadım. İnsanların mahremiyeti var. İnsani durumlar için gittiğim yerleri paylaşmadığım için halktan koptuğumu zannettiler. Hala da paylaşmıyorum” dedi. Belediyedeki iş taleplerini de değerlendiren Gökçe, “İstihdam yaratacağız. Bizden beklentisi olanları da istihdam yaratıp işe alacağız” dedi.

 

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, belediyenin borcunu açıkladı

Belediye tesislerinde alkol olacak mı?

2 AK Partiliyi işten çıkardı!

Sertif Gökçe: Sendikanın karşı cepheden olması lazım

Önceki dönemleri eleştirdi! “Biz olsak yargılanırdık”

Hülagü’yü her gün arayacak! “Hocam ne oldu?”