Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bitmez’in cenazesinde izdiham

TBMM’de konuşma yaptıktan sonra hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı. Bitmez’in cenazesinde izdiham yaşandı.

TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptığı sırada fenalaşan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez bugün cuma namazına müteakip kılınan İstanbul Fatih Camii’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladı. İzdihamın yaşandığı cenaze töreninde Bitmez’in tabutunda Türkiye ve Filistin Bayrakları yer aldı. Bitmez’in cenaze namazını İstanbul Milletvekili, Saadet Partisi Parti sözcüsü ve aynı zamanda Bitmez’in çocukluk arkadaşı olan Birol Aydın kıldırdı.

“CENAZE’YE AKIN ETTİLER”

Cenaze törenine, Bitmez’in babası Salih Bitmez, eşi Safiye ve kızı Meryem Bitmez ile yakınlarının yanı sıra 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Bağımsız Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, milletvekilleri ve Bitmez’in sevenleri katıldı.

“HASAN BEY’İ ÖRNEK ALIN”

Cenaze namazı sonrası kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “ Hayırla yad etmek bizim görevimiz. Hasan Bey ile uzun yıllar beraber çalıştık . Böyle bir ölüm herkese nasip olmaz. Bir vazifenin hemen ardından Şahadet şerbetini içti. Şundan emin olun Hasan Bey gibi bu davaya hizmet edenlerin adedi pek de fazla değildir. Ben bütün kardeşlerimizin Hasan Bey’i örnek almasını temenni ederim. Hasan bey, Erbakan hocamız ile birlikte de çalıştı. İslam aleminin çok noktasında onu tanıyanlar var tekrar rahmet diliyorum. İslam ülkelerinin büyükelçiliklerini temsilen gelenlere de teşekkür ederim” dedi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT