Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bıyık, Büyükakın ile ortak çalıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca’da esnafları ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında fırının başına geçen Başkan Büyükakın, ekmek pişirmeye çalıştı. Fırıncı olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Büyükakın’a ekmek pişirmeyi öğretti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Lokman Hekim Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen yaya kaldırımları, dekoratif aydınlatma direkleri, altyapı ve üst çalışmalarıyla prestij caddeye dönüşen Darıca Lokman Hekim Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar bu hizmetlerden dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bölge Koordinatörü İbrahim pehlivan ve teknik personellerin de yer aldığı ziyarette esnafla bir süre sohbet eden Başkan Büyükakın, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalar hakkındaki memnuniyetlerini sordu.

BİRLİKTE YAPTILAR

Bölge esnafıyla olan sohbetinin ardından ekmek ustasının ricasını kırmayan Başkan Büyükakın,  fırın tezgahının başına geçince keyifli anlar yaşadı. Büyükakın hamurları küreğe almakta zorlanınca fırıncı olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık devreye girdi. Bıyık, Büyükakın’a ekmeklerin nasıl küreğe alınacağını gösterdi. Büyükakın daha sonra hamurları küreğe alarak fırına sürdü.  Esnaflarla olan buluşmasının ardından Başkan Büyükakın ayrıca, kısa bir süre öncesi babasını kaybeden Darıca Belediyesi Mhp Meclis Üyesi Fikret Ağbaba’ya taziye ziyaretinde bulundu.