Bizim çocuklar Denizli’den selam gönderdi

İlimizin iki başarılı futbolcusu Uğur Durmuş ve Serkan Aydın, Denizli BAL takımlarından Yeşil Çivril takımına transfer oldu ve şehre selam gönderdi.

Bizim çocuklar Denizli’den selam gönderdi

HAKAN DOĞAN’I DA ALMIŞLARDI

İlimizde bir döneme damga vuran kanat oyuncularından Uğur Durmuş ile Kocaelispor alt yapısında yetişen ve Antalyaspor’a transfer olan başarılı sağ bek Serkan Aydın, Denizli BAL takımlarından ve bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Yeşil Çivril ile anlaştı. Denizli ekibi ilimizin gol kralı futbolcularından Hakan Doğan’ı da renklerine bağlamıştı.

DENİZLİ EKİBİ ÇOK CİDDİ

Azerbaycan Milli Takımına da sık sık davet alan müthiş yetenek Serkan ile ilimizde Kocaelispor’un yanı sıra Balabanspor, Körfez Futbol Kulübü ve Gölcükspor’da inanılmaz sezonlar geçiren Uğur Durmuş’un transferi ile Denizli ekibine şampiyonluğu ne kadar gözüne kestirdiğini gözler önüne koydu.

KOCAELİSPOR ŞAMPİYON OLACAK

Uğur ve Serkan, Denizli’de çok güzel bir ortam bulduklarını ve Denizli’ye şampiyonluğu getireceklerine inandıklarını belirtti. Uğur aynı zamanda ailesini de Denizli’ye getireceğini ifade ederek “Aileme o kupayı armağan edeceğim” dedi. Serkan ise çok sıkı çalıştıklarını ve herkesin şimdiden sezona konsantre olduğu belirtti. İki başarılı futbolcu Kocaelispor’u yakından takip ettiklerini ve yeşil siyahlıların sezon sonuna şampiyon olarak 15 yıl sonra Süper Lig’e yükseleceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Erdem Övüç