Bizim çocuklar şampiyonluk için sahada!

Kocaelispor U-19 takımı bugün (Cumartesi) Esenler Erokspor’u konuk edecek. Yeşil siyahlılar rakibini yenerse normal sezon şampiyonu olarak yükselme maçlarına seri başı olarak katılmaya hak kazanacak.

Bizim çocuklar şampiyonluk için sahada!

KAZANMALARI LAZIM

Sezonun son 3 ayında çok etkili bir performans ortaya koyan, elde ettiği seri galibiyetlerin ardından haftayı 49 puanla averajla ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor U-19 takımı bugün (Cumartesi) aynı puandaki Esenler Erokspor’u konuk edecek. Yeşil siyahlıların grup şampiyonu olması için bu maçı kazanması gerekiyor. Grupta Tuzlaspor 50 puanla lider ve Tuzla bu haftayı bay geçecek. Beraberlik iki takım için de yeterli olmayacak.

NORMAL SEZON BİTİYOR

Eğer skor berabere sona ererse 3 takım 50 puanda eşitlenecek ve üçlü averaj sonunda şampiyonluğu Tuzla elde edecek. Vinsan Tesisleri’ndeki maç saat 12.00’de başlayacak. Öte yandan gruptaki diğer temsilcilerimizden Belediye Derincespor deplasmanda Edirnespor ile Darıca Gençlerbirliği ise yine deplasmanda Büyükçekmece Tepecik ile karşılaşacak ve bu maçların ardından normal sezon da tamamlanmış olacak. 1. Grup’ta Kocaelispor, Tuzla ve Erok Play-Off’a gitmeyi garantilemişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ