Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bizim kızlar Galatasaray’a HAZIR!

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper

MORALLER ÇOK İYİ

Sezonun ilk maçında Ormanspor’a şanssız bir şekilde 4 sayı farkla 82-78 mağlup olan ikinci maçında Avrupa devi Çukurova Basket’i İzmit’te 76-71 devirerek müthiş bir galibiyete imza atan İzmit Belediyespor pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Fırat Okul’un çalıştırdığı mavi yeşilli ekipte çalışmalar yüksek moralle devam ediyor.

OYUNCULAR SİSTEME OLUMLU KARŞILIK VERİYOR

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılan son antrenmanda da yüzler gülüyordu. Yerli ve yabancı oyuncularının kısa sürede uyumu yakalaması ve bu sezonki oyuncu kalitesinin çok daha iyi olması dikkatlerden kaçmazken sporcuların Başantrenör Okul’un setlerine kısa sürece cevap vermesi teknik kadronun yüzünü güldürüyor. 

İSTANBUL YOLCUSU KALMASIN

Son antrenman ısınma koşusu, ısınma hareketleri ile başladı, şut çalışması ile devam etti. Ardından maçın taktik set hücumları çalışıldı. Özge ve Ayşe Cora’nın saha içi liderlikleri sonucu topu pota altında Hillsman ile buluşturan İzmit ekibi ABD’linin servislerini de sayılarla bitirmesini bildi. Bugün (Cuma) yapılacak antrenmanın ardından İstanbul’a gidecek olan İzmit Belediyespor, Galatasaray ile pazar günü karşılaşacak ve mücadele saat 15.30’da başlayacak. 

ÇOK İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR

İzmit’in yıldızı Khaalia Hillsman ilk maçta 23, ikinci maçta da 17 sayı attı. Rakip Galatasaray ilk maçında Emlak Konut karşısında 56-46’lık üstünlük sağlarken ikinci maçında güçlü Fenerbahçe’ye 84-56 yenildi. Emlak Konut maçında eski İzmit Belediyesporlu Büşra Akbaş 12, Abdelkader 11, Mikiah da 10 sayı ile oynadı, Fenerbahçe maçında ise Galatasaray adına en skorer isim 17 sayı ile Meltem Yıldızhan’dı.