Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bizim kızlar Kayseri’yi bekliyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki başarılı temsilcimiz İzmit Belediyespor, Kayseri maçının hazırlıklarını Gölcük’te sürdürdü.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper

MORALLER HAYLİ İYİ

Bu sezona iyi bir başlangıç yapan ve 12 maç sonunda elde ettiği 8 galibiyet ile dördüncü sırada yer alan İzmit Belediyespor, Kayseri Basketbol ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda sürdürüyor. Başantrenör Fırat Okul denetiminde çalışan mavi yeşillilerde morallerin hayli iyi olması dikkatlerden kaçmadı. Zorlu geçen sezonda İzmit Belediyespor’da öncelikli hedef ilk yarıyı ilk 4 içinde tamamlamak ve Türkiye Kupası elemeleri için ev sahibi olma avantajını yakalamak.

CUMARTESİ GÜNÜ HERKES RECEP TOPALOĞLU’NA

Takımda sağ ayak topuğunda sertlik olan Sierra dışında eksik yok. Amerikalı sporcunun önemli bir sorunun olmadığı ifade edildi. Yarın da (Perşembe) Gölcük’te çalışacak olan ekibimiz cuma günü Yahya Kaptan’da maçın taktik antrenmanını gerçekleştirecek ve kampa girecek. İzmit Belediyespor – Bellona Kayseri Basketbol mücadelesi 2 Aralık Cumartesi günü Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda saat 14.30’da başlayacak.