Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bizim kızlar sonunu getiremedi! “82-78”

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor ilk maçında Ormanspor’a deplasmanda 4 sayı farkla 82-78 mağlup oldu. 

Bu haberin fotoğrafı yok

MAÇ BOYU ÇEKİŞME VARDI
Ankara’daki maçta baştan sona çekişme vardı. İlk yarıda karşılıklı basketler vardı. İlk çeyrek 17-15, ikinci çeyrek ise 37-36 Ormanspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü çeyrekte pota altında öne çıkan Ormanspor son çeyreğe 61-56 önde girdi. Maçın son 10 dakikasında da büyük bir heyecan hakimdi. 

FARK 2’YE KADAR İNDİ
Ormanspor Katanic ve eski İzmit Belediyesporlu Cansu ile İzmit ise Nared ve Hillsman ile sayılar buldu. Son 2 dakikada savunmada yapılan hata sonrası Esra Ural’ın basket faul üretiminin ardından fark 7’ye kadar çıktı. Son dakikada fark 3’e indi ancak Nared’in 2 sayılık şutu isabetli olmadı. Ormanspor serbest atışlarda 2’de 1 ile oynadı ve Ayşe Cora turnike basket ile farkı 2’ye indirdi. 

ŞAMPİYONLUK ADAYI MERSİN GELİYOR
Son hücumda Ayşe Cora rakibine sportmenlik dışı faul yaptı ve Ormanspor’da Dantas 2’de 2 isabet bulunca fark 4’e çıktı. Kalan çok kısa sürede İzmit ekibinin çabaları sonucu değiştirmedi ve temsilcimiz İzmit Belediyespor ilk maçında Ormanspor’a 82-78 yenildi. İzmit Belediyespor ikinci maçında pazar günü sadece Türkiye değil Avrupa şampiyonluğunu hedefleyen, ilk maçında son Avrupa şampiyonu Fenerbahçe’yi deviren Mersin Çukurova’yı İzmit’te konuk edecek. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki maç saat 15.30’da başlayacak.