Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Black Friday Ne Zaman? Kara Cuma İndirimleri Ne Zaman? Zara, Amazon, Trendyol Black Friday İndirimleri

Kasım ayı demek indirim demek. Bunun bilincinde olan alışveriş tutkunları dört gözle o günü beklemeye koyuldu. Black Friday ne zaman başlıyor merak eden vatandaşlara gün bilgisi geldi. Black Friday 2023 indirimleri ne zaman başlıyor merak edildi. İşte dört gözle beklenen Zara, Amazon, Trendyol Black Friday indirimleri..

Kasım ayı demek indirim

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri için geri sayım başladı. Tüm dünyada alışveriş tutkunlarının merakla beklediği gün için hazırlıklara tamamlandı. Binlerce çeşit markanın çok sayıda ürününün indirime gireceği Black Friday ne zaman merak edildi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sabırsızlıkla beklenen Black Friday başlama günü belli oldu. Arama motorlarında Black Friday 2023, Black Friday ne zaman 2023, Zara Black Friday, Amazon Black Friday, Trendyol Black Friday, Black Friday nedir, Trendyol Black Friday ne zaman, Amazon Black Friday ne zaman sorgulamaları sıklaştı. Peki, Black Friday indirimleri başladı mı? Black Friday ne zaman? İşte Zara, Amazon, Trendyol Black Friday indirimleri..

BLACK FRIDAY NE ZAMAN?

Black Friday olarak bilinen indirim günleri her sene Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününe denk geliyor. Yani Black Friday indirimleri bu yıl 24 Kasım Cuma günü başlıyor.  Bu tarihin yer aldığı hafta ve sonrasında indirim kampanyaları düzenleniyor. Hepsiburada, Zara, Amazon, Trendyol gibi çok sayıda köklü kuruluş Black Friday indirimlerine hafta içinde start veriyor. Black Friday yani Kara Cuma indirimleri genellikle 24 saat sürüyor. Ancak yaşanan yoğunluklar ve artan talep nedeniyle birçok mağaza kampanya süresini uzatıyor. Black Friday indirimleri 3-4 gün boyunca devam ediyor.

BLACK FRIDAY NEDİR?

Black Friday, ABD’de Şükran Günü’nden sonra yaşanan ilk cuma gününe işaret ediyor. Black Friday 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul ediliyor. Black Friday yani Kara Cuma indirimleri için mağazalar çok erken saatte açılıyor ve geç kapanıyor. Beklenmedik derecede indirimli satış yapan mağazalar neredeyse bir yılın kazancını bir günde elde ediyor. Kanada ve İngiltere’de de Black Friday günü olduğu biliniyor. Amazon gibi internet üzerinden satış yapan çeşitli şirketler Black Friday gününde indirimli satış yapıyor.