Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Burcu Kadının Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Boğa burcu kadınları kısa boylu ve güçlü yapıdadırlar. Esmer tenli ve sıcak bakışlı olmalarıyla bilinirler. Saçları gür ve kıvırcıktır. Boğa kadınları gençken çok güzeldir, yaş ilerledikçe daha çekici hale gelebilirler

Boğa burcu kadınları kısa

Boğa burcu kadını çoğunlukla minyon bir yapıya sahiptir ve çekici bir güzelliği vardır. Dikkat çeken geniş omuzları ve dik duruşu ile öne çıkar. Boğa burcu kadınları genellikle hafifçe dolgun bir vücuda sahiptirler ve geniş bir alınları vardır. Parlak ve iri gözleri ile uzun kirpikleri dikkat çeker. Dolgun dudakları ve narin bir görünüme sahip olan Boğa kadınları, yumuşak yüz hatlarına sahiptir.

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri

Toprak grubuna ait olan Boğa burcu kadınının genel özellikleri şöyledir:

  • Grup: Toprak / Sabit / Negatif / Dişi
  • Yönetici Gezegen: Venüs
  • Renkler: Ateş pembe, eflatun, açık mavi
  • Uğurlu Taş: Elmas
  • Şanslı Sayı: 6
  • Karşıt Burç: Akrep
  • Şehirler: New York, Rodos, Leipzig, Dublin
  • Metal: Bakır
  • Çiçekler: Menekşe, şebboy, pembe karanfil, pembe gül

Boğa Burcu Kadınının Kişisel Özellikleri

Boğa burcu kadınları, hedeflerine kararlılıkla ilerler ve karşılarına çıkan her türlü zorluğu aşarlar. Maddi konularda başarılıdırlar ve finansal konularda yeteneklerini ortaya koyarlar. Sözlerine güvenilir ve çalışkan yapıdadırlar. Maddi güç elde etmek için gece gündüz çalışırlar ve yatırım konusunda da başarılıdırlar.

Boğa Burcu Kadınının Temel Özellikleri

Boğa burcu kadını, hayatına sadece seçilmiş birkaç insanı dahil eder. Sevdiklerine ve ailesine derin bir bağ duyar; ancak diğer insanlarla yüzeysel iletişim kurar. İletişim konusunda çok becerikli değildir.

Boğa Burcu Kadınının Olumlu Özellikleri

Boğa burcu kadınları derin duyguları hissetmeyi sever, dokunarak yaşamaya odaklıdır ve şefkatlidir. Kararlarını hızlıca alır ve uygular.

Boğa Burcu Kadınının Olumsuz Özellikleri

Boğa burcu kadını aşırı derecede kıskanç olabilir, inatlaşmayı sever ve doyumsuz bir yapıya sahiptir. Katı ve takıntılı olabilir, sıklıkla kendisi ve ailesi dışında kimseyi düşünmez.

Boğa Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Boğa burcu kadını, güzel hissetmesini sağlayabilecek bir partner arar. Onaylayıcı bir partner tercih eder ve; romantik, huzur verici ve ciddiye alan kişiler ilgisini çeker. Partneri tarafından önemsenmediği durumda ayrılık söz konusu olabilir.

Boğa Burcu Kadınının İş Hayatı

Boğa burcu kadını hırslı ve kararlıdır, başladığı işi sonuna kadar götürme eğilimindedir. İş sahibi olmak onu cezbetmeyebilir; ancak bankacılık ve mali işler gibi alanlarda başarılı olabilir.

Boğa Burcu Kadınının Hoşlandığı Şeyler

Boğa burcu kadını, düzen ve ciddiyetten hoşlanır. İşini iyi yapan, disiplinli ve akıllı bir erkek ilgisini çekebilir. Kendisi düzenli olmaya özen gösterir ve karşısındakinin de düzenli olmasını tercih eder.

Boğa Burcu Kadınının Giyim Tarzı

Boğa burcu kadını sade ve uyumlu giyinmeyi sever, abartıdan kaçınır. Şıklığı renklerden ziyade uyuma önem vererek elde eder. Kombinasyon onun için önemlidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!