Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeği ile Başak Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Boğa erkeği ile Başak kadını genellikle uyumlu bir çift olarak görülür, ancak zaman zaman aralarında çatışmalar yaşayabilirler. Bu burçlar arasındaki ilişki, genellikle uzun solukludur.

Boğa erkeği ile Başak

Başak burcu kadını ve Boğa burcu erkeği ilişkilerinde mükemmel bir uyum söz konusu olabilir. Düzen ve titizliği ile bilinen Başak burcu kadını ile rahatına düşkün ve umursamaz bir tavır gösteren Boğa burcu erkeği, ilişkilerinde karşılaştıkları sorunlar olsa bile onları birbirlerinden uzaklaşamazlar; birbirlerini asla unutmazlar. Boğa burcu erkeği ile Başak burcu kadını, ilişki için yaratılmış iki burçtur.

Uyum ve İlişki Dinamiği

Bu ilişkide Başak ve Boğa burçları arasında doğan mükemmel uyum, her ne kadar sorunlar yaşansa da, onları birbirlerine daha da yakınlaştırır. Her iki burç da sadakatin önemini kavramıştır. Ancak, bu duygu kaybolduğunda her iki taraf için de geri dönüş mümkün olmaz.

Aşk ve Duygusal Uyum

Boğa burcu erkeği, duygularını daha yoğun bir şekilde ifade etmeye eğilimlidir. Başak burcuna nazaran duygularını daha derin bir şekilde ifade edebilir ve karşısındaki kişiden de aynısını bekler. Başak burcu kadını ise daha endişeli bir yapıya sahiptir. İlişkide ipleri elinde tutmayı sever. Başak burcu kadını, ilişkilerinde ipleri biraz daha gevşetir ise, aralarındaki aşk uyumu sağlanacaktır.

Sevgi ve İlişki Dinamiği

Her ne koşulda olursa olsun, Başak burcu kadını temkinli bir yaklaşım sergiler. Boğa burcu erkeği ise partnerini olduğu gibi kabul etmeyi tercih eder. Birbirlerini olduğu gibi kabul eden bu ikili, ilişkilerini; sevgi, saygı ve güven çerçevesinde yaşarlar.

Cinsellik ve Cinsel Uyumu

Boğa erkeği ile Başak kadını, cinsel hayatlarında birbirlerine karşı yoğun bir çekim hisseder. Birbirlerine karşı oldukça tutkuludurlar. Bu iki burcun ten uyumları yüksektir.

Evlilik ve Evlilik Uyumu

Boğa erkeği de Aslan kadını da oldukça inatçıdır. İnatçı olmaları evlilik için engel teşkil edebilir. Ancak maddi konularda birbirlerine olan destekleri, evliliklerinin temellerini oluşturacaktır. Sevgi dolu bir yuva için, Başak kadınının endişelerinden vazgeçmesi önemlidir.

Arkadaşlık ve Arkadaşlık Uyumu

İkili, arkadaşlık konusunda uyumlu ve güvenilirdirler. Başak kadınının çevresinde çok fazla arkadaş yoktur. Boğa erkeğinin ise çevresi geniş olsa da, güvendiği kişiler azdır. Bu ikilinin arkadaşlık uyumu mükemmeldir.

İletişim Uyumu

İki burcun da egoist tavırları, bazen iletişimi zorlaştırabilir. Ancak, sağlıklı bir iletişim sayesinde sorunlar halledilebilir.

Etkileşim

Boğa erkeği, kıskanılmak ve arzulanmak ister. Başak kadını, tahammül edilmesi zor bir kişiliğe sahiptir. Bu sebeple, eleştiriye açık olmak, onları etkileyecektir. İkili, samimiyet ve güvene dayalı bir ilişki yürütür.

Boğa Burcu Erkeği ile Başak Burcu Kadını Birbirlerine Nasıl Davranmalıdır?

Başak burcu kadını için detaylar çok önemlidir. Bu sebeple mükemmelliyetçi bir tavır sergiler. Başak burcu kadını ile güzel bir ilişki kurmak için Boğa burcu erkeği, rahat tavırlarından sıyrılmalıdır. Başak burcu kadını ise, cilve yaparak Boğa burcu erkeğini etkileyebilir ve kalbini kazanabilir.