Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeği ile Koç Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Boğa erkeği ile Koç kadını arasındaki ilişki, zıt burç özelliklerinin buluşmasıdır. Bu yazıda, bu iki burcun; uyum, güven, iletişim gibi noktalarından bahsedeceğiz.

Boğa erkeği ile Koç

İki farklı karaktere sahip olan Boğa erkeği ve Koç kadını, ortak özelliklere de sahiptir. Ancak, birliktelikleri uzun süre devam edemeyebilir. Ancak; karşılıklı anlayış, sabır ve uyum çabası gösterirlerse, tüm zıtlıkların üstesinden gelebilirler.

Boğa Erkeği ve Koç Kadınının Uyumu

Boğa erkeği çok yavaş karar alması ile tanınmaktadır. Karar vermekte zorlanır. Koç kadını da alacağı kararları en ince ayrıntısına dek düşünür. Ancak, Boğa burcu erkeğin bu kararsız ve yavaş tutumu, Koç burcu kadınının sabrını zorlayabilir.

Boğa erkeği, Koç kadınının hayatının kadını olduğuna inanır ise, aradaki tüm uyumsuzluklara rağmen, hayatını Koç kadınına adayabilir. Boğa erkeğinin hem evcimen hem de sevecen olması, zamanla Koç kadınını etkiler ve uyumlu bir çift olmalarını sağlayabilir.

Boğa Erkeği ve Koç Kadını Anlaşabilir Mi?

Koç kadını, özgür bir ruha sahiptir. Aşık olduğu zaman da ipleri elinde tutmak ister. Sevgilisini yönetmek ister. Boğa erkeği ise sevdiğine sadıktır ve hem yavaş hem de konforlu bir hayat sürmek ister. Koç kadını, genelde hayatı hoyratça yaşamaktan yanadır. Koç kadını, daha deli doludur. Eğer bu ikili, farklılıklarını birbirleri için eğlenceli bir noktada buluşturabilirler ise, birbirlerine çok iyi gelirler ve ilişkileri tahmin ettiklerinden çok daha sağlam olabilir.

Boğa Erkeği ile Koç Kadını Arasında Güven

Her iki burç da dürüstlük ile dolu, istikrarlı bir ilişki kurma yeteneğine sahiptir. Boğa erkeği de Koç kadını da, ilişkilerinde karşılaşabilecekleri zorluklardan kaçmazlar. Bu özellikleri ile, ilişkilerinde pozitif bir tutum sergileyebilirler. Ancak, her iki burç da hayatlarında gerçek aşkı aramaya çalışır. Bu da ilişkide sadakatsizliğe ve aşk üçgeni problemlerine yol açabilir. Yine de, ilişkinin en başından birbirleri ile olumlu iletişim kurarlar ise, karşılıklı güvenin ikisi için de ne kadar önemli olduğunu göreceklerdir. Bu önemi gördükleri takdirde, ilişkilerini tehlikeye atacak bir şey yapmamaya özen göstereceklerdir. Boğa erkeği ve Koç kadını, aralarında sağlam bir bağ ve iletişim kurabilirse, ilişkilerindeki sadakat ve güven duygusu daha da güçlenecektir.

Boğa Erkeği ile Koç Kadını Arasında İletişim

Boğa erkeği ve Koç kadını inatçı bir karaktere sahiptir. Her ikisi de oldukça inatçı olduğundan, ortak bir noktada buluşmaları oldukça zordur. Koç erkeği, inandığı ve savunduğu konularda oldukça ısrarcıdır. Boğa kadını ise bir konuda haklı olduğuna ikna edene dek ısrarcı olacaktır. Çatışmalardan kaçınmanın yolu ise ortak bir çözüm bulmak olacaktır. Burada, Boğa erkeğinin üzerine düşen, kendileri için güçlü sınırlar belirlemek olacaktır. Koç kadınının ise zaman zaman birazcık geri adım atması ve sesini biraz alçaltması gerekecektir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!