Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Kararlarında her zaman net olan boğa erkeği, sabit fikirli olmasıyla etrafındaki insanlara zorluk çıkarabilir. Boğa erkeği ile anlaşmak zor olsa da onun bazı burçlar ile araları son derece iyidir. Boğa erkekleri, hangi burçlarla anlaşabilir?

Kararlarında her zaman net

Sabit fikirli olan boğa erkekleri, ne derseniz deyin kararlarından dönmeye yanaşmaz. Onlara baskıyla bir şey yaptırmak mümkün değildir. Ayrıca sinirli olmaları da onlarla beraber olmayı ya da arkadaşlık ilişkisi kurmayı zorlaştırır.

Boğa erkekleri, rutin bir hayattan kolayca sıkılır. Bu nedenle gezmeyi ve eğlenmeyi severler. Çok çalışkan olan boğa erkekleri, iş hayatında da hırslıdır. Onların bu özelliklerine uyum sağlamak zordur. Ancak bazı burçlar, boğa erkekleri ile daha iyi anlaşır.

Boğa Erkekleri Hangi Burçlar İle İyi Anlaşır?

Boğa erkekleri ile en iyi anlaşan burçlar arasında balık, oğlak ve başak yer alır. Aşk, arkadaşlık ve iş ilişkisi gibi konularda boğa erkekleri bu burçlarla çok daha uyumludur.

  • Balık Burcu

Balık burcundan olan kişiler, boğa erkeği ile çok iyi anlaşır. Bu ikili bir araya geldiğinde hayal güçlerini konuşturarak işlerindeki başarılarını artırabilirler. Boğa erkeği, balık kadını ile mükemmel bir aşk uyumu yakalar. İkilinin yatakta da uyumlu olduğundan bahsedilebilir. Cinsel birliktelik sırasında romantik hareketler sergilerler.

  • Oğlak Burcu

Oğlak kadını ile boğa erkeği, aşk ilişkisinde birbirini tatmin etmeyi başarır. İkisinin de birbirine benzeyen özellikleri vardır. Boğa erkeği ve oğlak kadını arasında uzun vadeli bir ilişki yaşanması mümkündür. Boğa erkeği, oğlak burçları ile iyi bir arkadaş da olabilir.

  • Başak Burcu

Başak burcu kadını, kontrolü boğa erkeğine bıraktığı takdirde mutlu bir ilişki yaşayabilir. Boğa erkeği, başak kadınını olduğu gibi kabul eder. Bu ikili cinsel anlamda da iyi bir uyum yakalar. Boğa ve başak, arkadaşlık anlamında iyi anlaşır. Ancak boğa burcu her zaman olduğu gibi kabul edilmek ister.

Boğa Burcu Erkeklerinin Hangi Burçlar İle Anlaşması Zordur?

Boğa burcu erkeklerinin tam olarak anlaşamadığı burçlar da vardır. Bu burçlar arasında ikizler, koç ve yay yer alır.

  • İkizler Burcu

İkizler ve boğa burcunun anlaşması zordur. Anlaşabilmek için ciddi bir çaba sarf etmeleri gerekir. İkizler kadını alıngan bir yapıya sahip olduğu için boğa erkeğinin tavırlarını yanlış yorumlayabilir. İkizler kadınının beklediği romantikliği, boğa erkeğinin sağlaması zordur.

  • Koç Burcu

Koç burcu kadınları daha çılgın bir yaşam tarzı ister. Boğa erkekleri ise yaşama karşı daha sakin bir tavır takınır. Onların tavırları koç burcu kadınları için sıkıcı olabilir. Koç kadınları, kıskanç tavırları ile de boğa erkeğini çileden çıkarabilir.

  • Yay Burcu

Yay burcu kadınları,  sevgilerini yansıtma konusunda biraz cimridir. Bu nedenle her zaman açık tavırlar sergilemek isteyen boğa erkekleri ile uyum sağlamaları zor olabilir. Yay burcu kadınları bazen çok sinirli bir yapıya bürünür. Böyle zamanlarda kavgaların yaşanması kaçınılmazdır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!