Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Boğa erkeği hayatına giren kadına özen gösterir, aynı özeni de bekler. Karşısındaki kadının iş hayatı yoğun ise boğa erkeği ile başarılı bir evliliği olmayabilir. Bazı zamanlarda bu burcu sahip erkekleriyle evlilik kolay olsa da genellikle zordur.

Boğa erkeği hayatına giren

Boğa erkeği ilişkilerde geleneksel tarafta durmayı tercih eder. Yeni şeylere açık olmasına karşın geleneksel ilişki türleri bu herkes için daha uygundur. Partnerini koruması ve kıskanç olması nedeni ile de boğa erkeği ile evlenildiğinde bazı problemlerle karşılaşılabilir. Boğa erkeği ilişkilerinde sahiplenicidir. Bu durum evliliğinde de bazı problemlere neden olabilir, ancak karşı taraf sahiplenmeye ve kıskanmaya uygun olduğu takdirde herhangi bir sorun ile karşılaşılmaz. Bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterir.

Boğa Erkeği Evlilik için Uygun Bir Burç Mu?

Boğa erkeği evlilik için uygun burçlar arasında bulunsa da bazı problemler ile karşılaşılabilir. Kendisine ev hayatına adapte edebilmesi bazen zorlayıcıdır. Genellikle arkadaşları ile kendini beğendiği aktiviteleri yaparak vakit geçirmeyi tercih eder.

Sevdiği kadın ile vakit geçirmeyi sevmesine karşın bir süre sonra arkadaşlarını ya da kendini tercih etmesi mümkündür. Ev hayatı içerisinde gerçekleştirilen iş dağılımına bakıldığında da bu erkeğinin uygun olmadığı görülür. Kendisi için pratik bulduğu ve kolay olduğunu düşündüğü işleri yapar. Çoğunlukla ev içi işlerin paylaşımında yük partnerdedir.

Boğa Erkeği Evlilikte Nasıl Davranır?

Boğa erkeği cinsel olarak tatmin olmayı seven bir erkektir. Dolayısıyla evlilikte cinsellik ön planda olacaktır. Ancak karşısındaki kişiyi duygusal olarak da tatmin etmeyi önemser. Fakat duygularının genel geçer olması ve kafa karışıklığı yaratması sebebiyle istikrarlı bir ilişki yürütülmesi zordur.

Boğa erkeği ilişkide eşit davranmasına karşın çoğu zaman bunun sadece manipülasyon olduğu fark edilmektedir. Eğer karşısındaki kişi manipülasyona açık biri ise kolaylıkla manipüle edilebilir ve bunu ilişkinin sonunda fark eder. Boğa erkeği evlilikte genellikle cinselliği ve kendi isteklerini ön planda tutar. Eşinin isteklerini gerçekleştirmeye odaklanmasına karşın çoğu zaman sadece kendisini önemser.

Boğa Erkeği ile Evlenilir Mi?

Boğa erkeği için evliliğe hazırlık aşaması son derece zordur. Kafasında bir sürü soru bulunur ve sorgulama süreci ağır geçer. Bu süreçte ayrılma oranları yüksektir. Aynı zamanda evliliğin ilk zamanları genellikle çok kaliteli ve konforludur ancak ilerleyen zamanlarda. Baştaki beklentiler karşılanmaz ve genellikle boğa erkeği kaçma eğilimi gösterir. Dolayısı ile boğa erkeği ile evlenmek için ondan kesinlikle emin olmak gerekir.

Boğa Erkeğinin Evlenebileceği Burçlar

Boğa erkeğiyle evlenmeye uygun olan bazı borçlar vardır. Bu burçlar arasında balık burcu, başak burcu ve oğlak burcu yer alır. Başak ve oğlak burçlarının kararlı olması ve mantıkları ile hareket etmesi o erkeğin zorlayabilir. Ancak balık burcunun duygusal yanı da yine bohem erkeği için zor olacaktır.