Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Boğa burcu erkekleri, kadınlardan ne bekler? Boğa burcu erkeğini tavlamak istiyorsanız verdiğimiz taktikleri mutlaka uygulamalısınız. İşte boğa erkeğini baştan çıkartacak taktikler…

Boğa burcu erkekleri, kadınlardan

Boğa erkekleri, ilişkilerde bağlılığa önem verir. Kolay kolay âşık olmasalar da âşık olduklarında ciddi bir bağlılık gösterirler. Boğa erkeklerinin herkese karşı samimi bir tutumu vardır. Ancak onları sinirlendirecek hareketlerden kaçınmak gerekir. Aksi takdirde son derece sert olabilirler.

Libidosu bir hayli yüksek olan boğa erkekleri, kadınları cezbeden yönlere sahiptir. Kadınlar, boğa erkeğini etkilemek için giyimine, konuşmasına ve daha pek çok detaya dikkat etmelidir. Böylece boğa erkeğinin ilgisini çekmek son derece kolay bir hal alır.

Hemen Pes Etmeyin

Boğa erkeğini etkilemek için biraz sabırlı olmakta fayda vardır. Güçlü boğa erkekleri söz konusu aşk olduğunda biraz çekingen davranabilir. Bu nedenle sabırlı olmak ve cesur adımlar atmak işinizi kolaylaştırır. Onu bunaltacak hareketlerden kaçınarak sevginizi ve ilginizi belli edebilirsiniz.

Samimi Davranışlar Sergileyin

Boğa erkekleri kadınlarda samimiyete önem verir. Onların hayatında masum da olsa yalanlara yer yoktur. Bu nedenle tüm kusurlarınızla ve olumlu yönlerinizle kendiniz olmaya dikkat etmelisiniz.

Abartılı Makyajdan Kaçının

Boğa erkekleri, doğal bir güzelliği olan kadınlardan hoşlanır. Bu nedenle abartılı biçimde makyaj yapmaktan kaçınmalısınız. Aynı zamanda abartılı kıyafetler de boğa erkeğinin sizden uzaklaşmasına neden olur. Sade kıyafetler ve hafif bir makyaj ile boğa erkeğini kolayca cezbetmeniz mümkündür.

Hedefleriniz Olsun

Gereksiz işlerle uğraşan ve zamanı kalitesiz bir biçimde geçiren kadınlar, boğa erkeklerine çekici gelmez. Boğa erkeğine göre kadının kariyer hedefleri olmalı ve bunun için çaba sarf etmelidir. Bu sayede beraber ortak hedefler belirleyebilir ya da birbirinize ideallere ulaşma noktasında destek olursunuz.

Dürüstlükten Vazgeçmeyin

Boğa erkeklerinin en fazla hoşlanmadığı durumlardan biri, bir kişinin yalanını yakalamaktır. Yalanını yakaladıkları birine bir daha kolay kolay güvenmezler. Bu nedenle her zaman dürüstlüğünüzü muhafaza etmelisiniz.

İlginizi Belli Edin

Boğa erkekleri, sevdikleri kadına haddinden fazla değer verir. Ancak aynı ilgiyi sizden görememesi halinde kolayca uzaklaşır. Sürekli ona ilgi göstermek ve cinsel hayatta beklentilerini karşılamak; dikkat etmeniz gereken detayların başında gelir. Henüz flört aşamasındayken ona ne kadar değer verdiğinizi hediyelerle ve güzel sözlerinizle gösterebilirsiniz.

Güzel Yemekler Yapın

Boğa burcu erkeği, midesine düşkündür. Güzel yemekler onu her zaman cezbeder. Bu nedenle güzel bir sofra hazırlayarak onu evinizde misafir edebilirsiniz. Yemek sonrasında yapacağınız hoş bir sohbet de ilişkinizin ilerlemesine yardımcı olur.

Özel Olduğunu Hissettirin

Boğa erkeği sevdiğine sadık kalmayı başaran nadir burçlardan biridir. Karşı taraftan da her zaman sadakat beklerler. Aynı anda birden çok kişiyle flört etme gibi bir huyunuz varsa boğa erkeği sizi hemen gözden çıkarır. Her zaman ona sadık kalmaya dikkat etmelisiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!