Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

En zor burçlardan biri olan Boğa burcunun aşk hayatı da oldukça karmaşık ve zor bir şekilde ilerler. İşte Boğa erkeğinin sevgisini gösteren belirtiler gibi önemli detaylar…

En zor burçlardan biri

Boğa erkeğinin sevgisini anlamak oldukça zordur. Ancak, bazı belirtileri dikkate alarak Boğa erkeğinin sevip sevmediğini anlamak mümkün hale gelebilir. Boğa erkeğinin sevgisini gösteren belirtiler başlıca şunlardır:

Haksızım Diyebilmeyi Öğrenir

Boğa erkeği için haksızım diyebilmek oldukça zordur. Bu durum, onun baskın karakterinden ve sabit fikirli olmasından kaynaklanır. Ancak, Boğa erkeği bir kadını gerçekten seviyorsa o kadın için haksızım diyebilmeyi öğrenir. Hayatınızdaki Boğa erkeği haksız olduğu noktaları kabulleniyorsa bu durum sizi ne kadar çok sevdiğiniz gösterir.

Harekete Geçer

Boğa erkeği çoğunlukla duygularını dışarı yansıtmadan yaşar. Bu durum, onun gerçekten sevmediği ilişkilerde pasif bir tavır sergilemesine neden olur. Ancak, Boğa erkeği gerçekten seviyorsa sizi kazanmak için sözlerden çok eylemlere başvuracaktır.

Gururundan Taviz Verebilir

Boğa erkeği için gurur, her şeyden önemlidir. Ancak, zaman zaman bu önem yüzünden normalde gurur yapılmayacak konularda bile gurur yapması söz konusu olabilir. Boğa erkeği gerçekten sevmediği sürece gurur yapmayı bırakamaz.

Sizinle Gelecek Planları Kurar

Boğa erkeği için aile kurmak çok önemlidir. Boğa erkeği erken yaşta evlenmek ve çocuk sahibi olmak isteyen burçlardan bir tanesidir. Boğa erkeği bu planlarını hayata geçirmek için gerçekten sevdiği birini bulmayı bekler. Hayatınızdaki Boğa erkeği sizinle gelecek planları kuruyor ve zamanı geldiğinde bu planları eyleme dökmeye de başlıyorsa sizi çok seviyor demektir.

Tatlı Kıskançlıklar Yapabilir

Boğa erkeği, kıskanç burçlardan biridir. Ancak, Boğa erkeği gerçekten değer vermiyorsa kıskançlık huyu ortaya çıkmaz. Boğa erkeği bir kadına karşı tatlı kıskançlık yapıyorsa bu onun o kadını çok sevdiğini gösterir.

Söz Konusu Olursa Ailesini Karşısına Alabilir

Boğa erkeği, iş hayatı gibi çok önemli konularda bile ailesinin fikirleri doğrultusunda istemediği hareketler yapabilir. Ancak, Boğa erkeği aşk hayatında gerçekten derin duygular hissediyorsa ailesinin olumsuz yorumlarına bile aldırış etmeden ilişkisini sürdürür.

Boğa Erkeği Özlerse Ne Yapar?

Boğa erkeğinin özlem durumunda ne yapacağı, ilişkinin hala sürüp sürmediğine göre değişiklik gösterebilir. Boğa erkeği, sorunsuz bir şekilde devam eden ilişkisinde özlem duygusunu hissederse zaman ya da mesafe gibi faktörleri umursamadan partnerinin yanına gidecektir.

Boğa erkeğinin bitmiş ilişkisini özlediğini anlamak ise daha zordur. Bu durumun sebebi Boğa erkeğinin oldukça gururlu olmasıdır. Bu gurur, Boğa erkeğinin özlem duysa ve haksız olsa bile eski partnerine açılamamasına engel olabilir. Ancak, bu engel durumu uzun ya da kısa sürse de eninde sonunda ortadan kalkacaktır. Boğa erkeği kaybetme ve özlem hissini uzun süre sonra yaşar ve bunu düzeltmek için harekete geçer.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!