Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Kadının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

İhtiraslı ve şefkatli boğa kadınları için ideal erkek nasıl olmalı? Hangi özelliklerinizle boğa kadınını etkileyebilirsiniz? Bu konudaki hayati bilgileri sizler için derledik.

İhtiraslı ve şefkatli boğa

Boğa kadınları, genellikle libidolarının yüksek olmasıyla bilinir. Onlar sevdiklerine bol bol dokunmak, sarılmak ve öpmek ister. İlişkilerinde istikrara önem veren boğa kadınları, hızlıca karar alarak bir ilişkiye adım atar.

Boğa burcu olan kadınlar, çok kıskanç olmaları nedeniyle ilişkilerinde sorun yaşarlar. Bazen bencil hareket ederler ve olmadık konularda sizinle inatlaşırlar. Boğa kadınları, iş hayatındaki hırsları ile istediklerini elde eder.

Boğa Kadınları Güvene Önem Verir

Boğa kadınları, beraber oldukları erkeğe güvenmek ister. Güvenini sarsacak en ufak bir davranış söz konusu olduğunda kolayca uzaklaşır. Hele ki etrafınızda başka kadınlar varsa sizinle ilişki yaşamak konusunda kararsız kalır. Bu nedenle her zaman ona güven verecek davranışlar sergilemelisiniz.

Onun İçin Çaba Sarf Etmenizi İster

Boğa kadınları karşılarında her zaman çabalayan bir erkek görmek ister. Onun için emek vermeli ve onu uzun süre seveceğini kanıtlamalısınız. Aşkınızı kanıtlamak için ona küçük sürprizler yapabilirsiniz. Ufak tefek fedakârlıklar yapmanız, onun için vakit yaratmanız önemlidir. Umursamazlık, boğa kadınlarının uzaklaşmasına yol açar.

Hediye Almayı Sever

Boğa kadınlarına verdiğiniz değeri aldığınız hediyelerle gösterebilirsiniz. Ufak tefek de olsa aldığınız hediyeler onu çok mutlu eder. Romantik bir akşam yemeği, hafta sonu sinema keyfi gibi sürprizlerle de onun gönlünü çalmanız mümkündür.

Beraber Olduğu Erkeğin Kültürlü Olmasını İster

Boğa kadınları, birlikte oldukları erkeğin kültür seviyesine önem verir. Bu nedenle her zaman kendinizi geliştirmeye önem vermelisiniz. Kendinizi geliştirmek için bol bol okuma yapabilir ve gündemi takip edebilirsiniz.

Esprili Erkekler Onlar İçin İdealdir

Somurtkan olan ve aşırı ciddi bir tutum sergileyen erkekler, boğa kadınına hitap etmez. Boğa kadınını etkilemek için esprili olmanız gerekir. Onu güldürerek, gönlünü kazanmayı başarabilirsiniz. Özellikle mutsuz olduğu anlarda boğa kadınlarını mutlaka güldürecek bir şeyler bulmalısınız. Bu sayede kendisine değer verdiğinizi anlar.

Dış Görünümünüze Önem Verin

Boğa kadınları beraber oldukları erkeklerin dış görünümüne önem verir. Her zaman bakımlı görünerek onları etkileyebilirsiniz. Güzel kokular kullanmanız da bu noktada önemlidir. Boğa kadınından parfüm önerisi isteyebilir ve onun sevdiği gibi kokabilirsiniz.

Onu Rahat Ettirin

Rahatına her zaman önem veren boğa kadınları için konforlu planlar yapabilirsiniz. Ufak bir hafta sonu kaçamağı, yorgun olduğu bir günde hazırladığınız bir yemek, boğa kadınını mutlu eder. Bu sayede hem birlikte keyifli vakit geçirebilir hem de onu ne denli düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.

Onu Bol Bol Dinleyin

Boğa kadınları anlatmayı çok sever. Anlattıklarını dinleyerek onları mutlu edebilirsiniz. Onun anlattıklarına yapıcı eleştirilerle karşılık verebilirsiniz. Aynı zamanda ihtiyacı olan konularda ona fikirlerinizle destek olmanız da hoşuna gider.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!