Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğazda Körfez fırtınası! “0-3”

Kocaelispor sezonun 8. maçında İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği karşılaşmada fırtına gibi esti. Attığından fazlasını kaçıran Kocaelispor taraftarlarını coşturdu.

Kocaelispor sezonun 8. maçında

Kocaelispor sezonun 8. maçında İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği karşılaşmada fırtına gibi esti. Attığından fazlasını kaçıran Kocaelispor taraftarlarını coşturdu.

TARİHİ FARKI KAÇIRDI

Kocaelispor’un gollerini 9. ve 35. dakikalarda Ryan Mendes, 63. dakikada Yusuf Cihat kaydetti. Kocaelispor attığı goller kadar kaçırdıkları ile tarihi bir farktan oldu. Kocaelispor bu galibiyetle puanını 16 yükselterek liderliğe oturdu.

ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dk.19: İstanbulspor’da ceza sahası içerisinde topla buluşan Kerem’in Huşu’nda top sağdan dışarıya çıktı.

Dk.22: Sağ kanattan gelişen atakta uzak noktadaki mendes’e gelen topa başarılı futbolcusu çekmek istedi, top dışarıya çıktı o anda Mendes yerde kaldı. Yeşil siyahlılar penaltı bekledi ancak pozisyona devam kararı verildi.

Dk.31: İstanbulspor 31. dakikada topu filelere gönderdi. Topu ağlara gönderen Diarra, pozisyon öncesi Ahmet Oğuz’a faul yaptı ve VAR’da incelenen pozisyon sonrasında ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

35.dakikada Kocaelispor farkı 2’ye çıkardı. Kullanılan taç atışı sonrasında İstanbulsporlu futbolcular basit bir savunma hatası yaptı. Topu kazanan Yusuf Cihat, Mendes’e pas verdi, Mendes de kariyerindeki en kolay golünü İstanbulspor ağlarına gönderdi. “0-2”

68. dakikada Kocaelispor 3. golü buldu. Pedrinho’nun pasında Yusuf Cihat topun gelişine inanılmaz vurdu ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Kocaelispor 72, 77 ve 78. dakikalarda akıl almaz 3 gol kaçırdı. Önce Ahmet Sağat topu kale ağzından ağlara gönderemedi. Ardından Barış Alıcı karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten dışarıya gönderdi. Son olarak Mendes’in al da at dediği pozisyonda Ahmet Sağat topu filelere gönderemedi.