Bolu Mengen Gerede… Körfez futbol nerede? ”1-1″

Trendyol 1.Lig’in 22. haftasında Kocaelispor Boluspor’a konuk oldu. Bolu Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Oğuzhan Uğur yönetti. Yeşil siyahlılar maçın başında Beridze ile öne geçmesine rağmen Posmac’ın kafa golüne engel olamadı ve haftayı 1 puanla tamamladı.

Bolu Mengen Gerede… Körfez futbol nerede? ”1-1″

BERIDZE ATTI, AMA?

1. Lig’in 22. haftasında Kocaelispor Boluspor’a konuk oldu. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan maç 1-1 sona erdi. Kocaelispor henüz 4. dakikada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Yılmaz, Barış Alıcı’ya pas verdi. Alıcı da topu Beridze’ye aktardı. Topa sert vuran Beridze üst direğe takıldı. Dönen topu Vukovic içeri doldurdu ve topu yeniden Beridze ile buluşturdu. Berdize de topu sağına çekti ve harika bir şutla topu kalecinin solundan ağlara göndererek Körfez temsilcisini 1-0 öne geçirdi.

KÖTÜ OYUN CAN SIKTI

Pozisyon yönünden kısır bir maça sahne olan karşılaşmanın 32. dakikasında beraberlik golü geldi. Ceza sahasına yapılan ortada Yusuf’un kafasından seken topa Posmac kafa vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak sol köşeden fileleri gördü. “1-1” İlk yarı karşılıklı atılan 1’er golle sona erdi. İkinci yarıda Kocaelispor’un kaleye gönderdiği tek bir şut bile olmazken oynanan oyun beklentilerin çok altındaydı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.4: Kocaelispor Beridze’nin golü ile öne geçti… Yeşil siyahlılar sağ kanattan atağa çıktı. Mehmet Yılmaz, Barış Alıcı’yı gördü. Barış Alıcı pasını Beridze’ye attı. Topa sert vuran Beridze üst direğe takıldı. Dönen topu Vukovic yeniden Beridze ile buluşturdu. Beridze de topu sağına çekti ve güzel bir gole imza attı.

13′ Kocaelispor Barış’ın düşürülmesi ile serbest vuruş kazandı. Atilla topu kaleye gönderdi, yerden seken top az farkla dışarıya çıktı.

16′ Kocaelispor gole yaklaştı. Yusuf Cihat orta sahada kazandığı topu Barış’a verdi. Barış topu içeri çevirdi, Şeydayev’den önce kaleci Çağlar Şahin araya girdi.

24′ Candeias’ın kullandığı serbest vuruşta top doğrudan dışarıya gitti.

32′ Boluspor beraberliği yakaladı. Ceza sahasına yapılan ortada Yusuf’un kafasından sek topa Posmac kafa vuruşunu yaptı ve skora denge geldi.

37′ Kocaelispor’da oyuncu değişikliği: Çarpışma sonucu omzundan sakatlanan Barış Alıcı yerini Christian Kouakou’ya bıraktı.

44′ Atila Turan’ın sol kanattan ortasında arka direkte Beridze ve Candeias aynı anda yükselerek vurdu. İki oyuncu birbirinin pozisyonunu bozunca Beridze’den dengesiz bir kafa vuruşu geldi.

45′ İlk yarının sonuna 2 dakika ilave zaman verildi.

48′ Boluspor’da Avramovski’nin şutunu Gökhan Değirmenci soluna yatarak çıkardı.

58′ Kafasına topun sert şekilde gelmesi sonrası Yusuf Cihat Çelik yerde kaldı. Sağlık ekibinin müdahalesinden sonra Cihat oyuna devam etti.

62′ Kocaelispor’da 2 oyuncu değişikliği: Beridze oyundan çıkarken Kharaisvili oyuna girdi. Yusuf Cihat Çelik oyundan çıkarken Amaral oyuna girdi.

65′ Kouakou’nun pasında Amaral ceza sahası dışından şutunu çekti ama top savunmadan döndü. Atağın devamında Kouakou topu kontrol edemeyince Posmac topu kaptı ve Kouakou topu almak isterken rakibine faul yaptı.

85′ Candeias’ın ceza sahası içine ara pasında Kouakou hareketlendi ve şutunu çekti ama yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

90′ Kocaelispor’da Yusuf Abdioğlu rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Karşılaşmada kaptan Gökhan Değirmenci hakem Oğuzhan Uğurlu tarafından sarı kart gördü.